Please Don´t Let Me Go

.
.
.
Finns inga ord som beskriver hur mycket jag kommer sakna flickan ovan, och mina andra hjärtan... men ni måste komma ner och bemästra äventyr med mig snarast! Har även hört att det finns väldigt farliga djur där nere, bland annat bläckfiskar som flyger runt och äter upp folk mitt i natten, så kan behöva lite hjälp med det. Emelie, du vet vad jag pratar om.
Nu blir det mys med fina flickor, sedan sova och imorgon väntas en låååång bilresa ner mot min nya hemstad.
Skellefteå - vi syns snart igen! ♥
.

StarCraft eller som vi säger i Skellefteå - SkeKraft

Cruising, skräckfilm, how i met your mother, popcorn i mängder, chips, choklad, läsk och en mängd andra sockerbomber.
Här får ni min kväll i bilder, enjoy!
.
.
.
.
.
.
PS: Körsbärskärnor...

Life is easy if you take it easy

Hej och välkomna till min blogg! (som jag nu i flera dagar försökt snygga till i ett kaosartat inferno av koder.. fattar nada)
.
Eftersom jag är väldigt ny inom bloggvärlden och det här är min första blogg någonsin så vet jag inte riktigt hur det här går till eller vad jag ska berätta om i det här första inlägget, men mina kompisar har tjatat ett bra tag på mig nu så why not, de kommer ändå inte ge sig.
.
Vad ni kommer att få se här i bloggen är framförallt mycket bilder eftersom kameran hänger med på dem flesta av mina vardagliga äventyr, musikinlägg, förhoppningsvis relativt meningsfulla motton att leva livet efter men självklart kommer jag också skriva och berätta om mitt liv i allmänhet!
.
Jag är en glad filur på 19 år, född och uppvuxen i Skellefteå, och trivs som fisken i vattnet här!
I denna stad, med alla dessa fantastiska och otroligt älskade människor, har jag fått så många underbara minnen... men nu är det dags att skapa nya minnen! Om 2 dagar flyttar jag till Jönköping, 108 mil söderut, för att gå en högskoleingejörsutbildning i 3 år och för första gången prova mina vingar fullt ut.
Känner mig extremt splittrad till det här, en stor del av mig sprudlar av glädje, spänning och förväntan men det är också otroligt mycket jobbigare än vad jag trodde att lämna staden, mina älskade vänner, släkt och min familj.
- Kramkalas blandat med tårar, ordet hejdå, den bästa meningen jag älskar dig och att vara sambo med massa flyttlådor.
.
OJ, inlägget börjar bli nästan farligt långt nu så vi sätter punkt här så får ni mer info om detta i senare inlägg. Over And Out! ♥
.
.
.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0