I don´t miss your dirty clothes on the floor..

 

Åååh HUR BRA!? Tack sötaste mamma för bullarna och det fina kortet!! Här ska frossas!;D

 

Med 9 plusgrader, strålande sol, blå himmel och bulldoft som fyller hela lägenheten är humöret på topp. Och det är nu dags att slå på partymode on, spränga högtalarna, få väggarna att skaka för ikväll är det kåren som gäller.

Fast först väntar en lång, skön dusch och tillfixande...

 

Hoppas alla får en supergrym kväll att (inte) minnas! Puusssss



Look Alive, Sunshine

Sitter på bussen för tillfället med detta mystiska kärlekspaket från mammi i famnen och knappt vänta till att få se innehållet!

Ps: Notera att detta är första mobilinlägget ever. *Stolt tjej*


Who am I living for?

Vaknade upp av att Albin ringde och var utanför mitt hus (runt halv 10 kanske), så i sömnen stapplade jag ut till han, sa hej osv och gick in och lade mig igen. Därefter vaknade jag för andra gången av min väckarklocka som var ställd på 10.30, så ja, en liten sovmorgon blev det på min lediga dag iaf.

 

Sedan ringde Helena då jag just klivit upp för andra gången och frågade om hon kunde låna min cykel i sökandet efter hennes bortsprungna postkodsmiljonärs-cykel. Så hittar ni den, hör av er!

 

Så då jag duschat, ätit frukost, klätt på mig osv begav jag mig ner på stan en sväng där jag lyckades hitta en hel del bra saker.

 

Bland annat dessa godingar fick följa med mig hem idag:

 

Body Scrub & Body Lotion från märket I Love...

Stickad U.S.A-tröja

2 nagellack från OPI (lady in black & Top Coat), ansiktskräm ifrån L´oreal och ett par tådelare (eller vad heter det?)

Högtalare från Plexgear.

 



Bulletproof Heart

 

Fett drygt.. har alltså varit innanför skolans väggar och pluggat matte sedan klockan 8.00 i morse, med undantag för lunch i sådär 40 min och handledarmöte i nästan 2 timmar. (För er som inte är speciellt sugna på det här med huvudräkning så kan jag meddela att det är ca 14 timmar det handlar om)

 

Känner att bloggen blir lite lidande nu då det är mycket med skolan, but that´s life. Jag lovar att försöka vara relativt aktiv här ändå men bara så att ni inte tror jag gått och dött eller så.

 

Nu kurrar magen så jag ska pallra mig in i köket och fixa något ätbart innan den äter upp mig inifrån.


Over and Out!



Ett fel närmare rätt

(Hårfärgen jag använt på bilderna ovan heter: Garnier Nutrisse Cream - Cappucino 4.3)

 

Hmm, jag ska nog sluta skriva mina Att-Göra-Listor här på bloggen då det blir som ett löfte jag aldrig håller riktigt. Det lyckas alltid komma något annat i vägen eller som helt enkelt är mycket roligare. Får lite smått ångest..

 

Idag har det varit strålande sol, korallblå himmel med inslag av vita fluffiga moln och några plusgrader så jag drog på mig skor, jacka osv och promenerade glatt in mot stan. När jag väl var där möttes jag av mörka, stänga butiker och sådär 2-3 söta äldre par som var ute på morgonpromenad. Självklart hade jag inte alls tänkt på att det vad söndag, vilket betyder att inget är öppet. Bra tänkt Johanna, bra tänkt.

Så ja, då det inte fanns så mycket annat att göra följde jag Berit & Göstas liga och tog en härlig promenad runt staden jag med. Superhärligt!

 

Har även hunnit med att färga håret, noppa ögonbrynen, duschat, rakat benen osv osv. Nu tänkte jag ställa mig och laga lite middag, trippa iväg till skolan för lite cad:ande innan jag får finbesök här hemma klockan 8.


Change Of Plans

 

Som rubriken antyder har det skett en liten förändring i dagens planering.

Istället för en relativt tidig morgon och shoppingrunda på A6 bestämde jag mig igårkväll (runt 2 kanske) för att jag ville ta en fet sovmorgon, göra en superfrukost med nygräddade scones m.m och sedan jobba på med vår CAD-uppgift fram till middagen.

Skjuter på A6-trippen till imorgon, bara för att jag kan.

 

Sååå nu ska jag återgå till verkligheten. Uppdaterar senare ikväll (eller imorgon) sötnosar, puss!

 



Just Somebody That I Used To Know

 

Efter en föreläsning, ”frivilligt” mattepluggande och en mumsig fredagsmiddag är det nu dags att mysa ner sig i soffan och dra igång en bra film. Tror till och med att jag ska lyxa till det med att poppa lite popcorn!

 

Imorgon är det ju lördag vilket betyder ingen väckare ställd så då ska jag ta igen alla skönhetstimmar jag missat den här veckan. Sedan bär det av mot A6 för att söka efter en vårjacka, ett par jeans (då jag lyckats göra sönder ett par – skicklig som man är!) samt en, eller kanske två, solstolar att ställa ut på balkongen.

Återkommer med shoppinglyckan om jag nu har turen att hitta något av ovanstående.

 

Ha en kung kväll allihopa, kärlek!


When will my life begin

 

Underbar dag idag! Solen skiner, plusgrader ute och snö syns inte till någonstans!

Har sedan jag vaknat hunnit med ett pass med NTC (superbra app för iPhone, som dessutom är gratis!), duschat och ätit frulle.

Om någon timma ska jag möta upp Helena, Anna och J.O för lite förberedelser inför handledarmötet klockan 13.15.

 

Hoppas inte att det tar allför lång tid så man hinner njuta av det härliga vädret...

 


Empati? - Don´t think so...

 

Man brukar ju säga att det som skiljer oss från djur är förmågan att känna empati för en annan varelse.

 

"-3 årig flicka blir överkörd och därefter ignorerad liggandes på gatan."

 

I mina ögon är dessa människor, som bara kan gå förbi utan att hjälpa och utan att ens bry sig, inte värda mer än en papperspåse.

Denna video fick tårarna att trilla ner för mina kinder, och det verkar aldrig sluta, men alltså hur kan människor vara så läskigt cpstörda!!??? Jag förstår inte detta...herregud...var är mänskligheten påväg?


Ta mig tillbaka

(Mobilbilder från Mallorca 2011)

 

Precis hemkommen efter en informationsföreläsning om fadderskap vilket gick oväntat snabbt, så nu är jag hemma i lägenheten igen för lite lunch innan det är dags för dagens Cad-lektion.

Ikväll måste jag även skriva en rapport om vårt första möte, samt företagsinformation, om vårt fadderföretag Epsilon.

Så då vet ni var ni hittar mig de närmaste 24 timmarna!

 

Galet mycket som ska göras i veckan verkligen, har paniiik minst sagt, men det brukar ju som alltid lösa sig.

Pözzz


Space Monkey

ÄÄÄÄÄÄNTLIGEN HEMMA!!!!

 

Efter att ha varit på skolan sedan 8.00 imorse till klockan 21.30 på kvällen (dvs 13,5 h) är jag nu redigt trött i huvudet minst sagt och hungrig som en svältande mammut.

Nu har jag precis satt igång med "middagen" och tänkte kura ner mig i soffan och se det nya Once Upon A Time-avsnittet. Klingar rätt bra i mina öron.

 

Matteplugg är inte alls så farligt med rätt sällskap. Idag besegrade vårt matte-crew återigen de olösbara inlämningsuppgifterna. Cred till Albin & Rebecka (bilden nedan), Marcus, Fredrik, Therese, Simon och Kevin.

 

PS: Skratt förlänger livet. (Förlängde nog mitt med många timmar idag skulle jag tro)

 

Puss!

 

 


Tröttast i Universum

 

Herre min skapare vad jag är trött. Kunde verkligen inte somna igår (ovärt som fan) och väckaren var alltså ställd på 06.30. Tror ni lilla fröken Marklund pallrade sig upp då? Svar nej. Så mitt humör ska vi inte prata om, det räcker med att säga att det inte riktigt är tipptopp för tillfället.

 

Nu ska jag slänga i mig lite frukost och springa iväg till skolan. Förresten, God morgon på er!


Oh Honey


Söndag. Sista dagen på lovet. Matteinlämning som ska göras. CAD-modell likaså. Träning. Färga utväxten. Göra massa matlådor.

 

Ungefär så här ser dagen ut i allmänhet, men trots de kanske inte alltför roliga punkterna ovan är humöret på topp. Igår fick jag nämnligen hem min nya älskling. Och jag tror vi kommer trivas mycket bra ihop!

Så ytterligare en punkt ska väl kanske tilläggas, nämligen "lära känna varandra & föra över alla gamla nummer"vilket nog kan ta sin lilla tid... men det ska nog lösa sig!


Back to the Future

(Hur mysigt!?)

 

Var uppe med tuppen idag, sort of, så hittills har jag bockat av några saker från dagens att-göra-lista. Diskberget är nu borta, ett träningspass avklarat och frukosten är framfixad. Så med den anledningen ska jag nu hugga in på frullen och kanske se något avsnitt Tbbt innan det bär av mot Ica Maxi.

 

Ha de vackert!


I'm feeling sexy and free

Lite att göra resulterade i strösurfande på youtube. Denna flicka har en sjukt härlig röst verkligen. Lyssna och njut.

(Men passa er, hon tar kort på slutet)

 


Do It Right

 

Har precis varit hos Ella och fixat naglarna. Det började med att vi bara skulle göra vanlig fransk manikyr men mot slutet åkte leklådan fram med lite olika nagellack, glitter osv fram. Så nu har jag pimpade franska naglar... kind of. (lägger upp bild vid senare tillfälle)

 

Ikväll blir det nog bara att mysa i sängen/soffan, äta popcorn (och ja, det är faktiskt en av de goda saker Jag och Olle fortfarande får äta trots vadet) och se någon dålig film som jag kan somna till. Bra plan enligt mig.

 

Nu är det hög tid att laga till lite middag, så ni får en skön torsdagskväll folk!

 

Over And Out!


Never Think

 

Är det lov så är det. Sov på tok för länge imorse men jag ska inte klaga, bokstavligen älskar att inte behöva vakna upp till en pipande väckarsignal. Hur som helst, idag tog jag äntligen tag i diskberget som byggts upp under de senaste 48 timmarna, tränat lite och såklart sett lite serier. Tips till er som söker efter nya seriedroger, The Lying Game är sjuuuukt bra!

 

Idag är det onsdag, aka Lill-lördag, så ikväll vankas det utgång på kåren. Känner på mig att det här kommer bli en riktigt awesome kväll! Så nu ska jag skutta in i duschen, fixa till mig och sen säger skål och önskar alla en riktigt trevlig kväll att (inte) minnas!

 

Xoxo


Crazy, Cupid, Love

 

Idag är det som ni alla säkert vet redan Alla-Hjärtans-Dag och inte blir det bättre för oss som är singlar och inte har någon att mysa med heller...

I år har jag däremot inte tänkt ge vika för den årliga singelångesten som jag vet att så många av oss känner. Så ikväll är det inga emotankar what so ever utan istället bara en supermysig kväll med lite go´folk, mummsiga bakverk, antikärleksfilmer och en massa trevligheter! Typ.

 

Ps: Saknar mina små hjärtan hemma i Skell så jobbigt mycket, och inte blir det bättre då jag för första gången på väldigt länge måste genomlida denna dag utan ert sällskap... Massa pussar och krokokramar till er sockertoppar!

 

Pss: Försök att överleva utan mig, vore som trevligt.

 

Nu tänkte jag inleda denna kärlekens dag med en romantisk frukost i sällskap av min kära dator, lite serier och sedan en varm dusch i syfte att förvandla badrummet till en ångande bastu.

 



Whatever You Like

 

Bloody Sunday, fast idag passar det bättre att kalla det Sunny Sunday då det är strålande sol ute och korallblå himmel. Älskar att man bara kan gå ut, andas in våren i lungorna och känna värmen från solen i ansikten!

 

Träning, plugg, promenad i det fina vädret, det ökända göra-det-som-gör-att-vi-tjejer-inte-ser-ut-som-vildar-momentet och lite CV-skrivande är vad jag tänkt hinna med idag. Så ja, man kanske borde ta tummen ur och sätta igång nu då.

 

See you later crocodiles!


Used To Think He Was Everything

 

Mat i mitt hjärta! Men ”äta bör man annars dör man” som man brukar säga.

Tips på ett tokgott mellanmål/lunch är detta:

 

 

 

Hallon/björnbärsmoothie & Fattiga Riddare


Born To Die

 

Vaknade för någon timma sedan och har sedan dess hunnit med att dammsuga och skura lägenheten samt ätit frulle.

Med risk för att det här inlägget blir ett tyck-synd-om-mig-inlägg så kände jag att jag bara måste få ur mig det. Har nämligen en sådan där dödlig, bultande, plågande huvudvärk och det känns verkligen som att mitt huvud ska e.x.p.l.o.d.e.r.a vilken sekund som helst. Sådär. Nu var det sagt, och det känns redan snäppet bättre höhö.

 

Tänkte bara informera er om att jag fått lite nya idéer kring bloggen.

Har känt länge nu att det är dags att fräscha upp och snygga till den lite, så iallafall, jag kommer nog att ändra designen här på bloggen lite framöver. Bara så att ni vet och inte går in och tror ni hamnat fel eller så.

Fast jag kommer nog troligtvis bara ändra typsnitt, färger, header och sådär då jag inte orkar sätta mig in i hur alla kodmallar, stilmallar, css-koder (heter det så?), html-koder osv. fungerar.

 

Bjuder på en skön låt från Avenged Sevenfold nu innan jag ska slå mig ner framför ett avsnitt Tbbt (The Big Bang Theory) och dricka en kopp hallon-vaniljte under en filt. Mys!

 


Ett litet förlåt-inlägg tillägnat min kära vän Oskar, aka Sunshine...

 

...som tyckte citatet ur förra inlägget var ett litet påhopp (bokstavligen).

Kärlek till dig vännen!

 


The love you keep inside. The love you keep from me.

 

Idag är det fredag och eftersom det inte är partyparty som står på schemat för kvällen så blir det en välbehövlig myskväll! Taggad på tusen att inta soffläge, mummsa i mig popcorn m.m och somna till en dålig film.

 

På tal om bananer. Jag vaknade innan väckaren idag, hur sjukt!?

Men nu till det viktiga. Efter att ha pallrat mig till föreläsningen visade det sig att Tjavdar redan tyckte vi kunde allt (eller så var han bara lika ivrig att få lov som vi elever). Så hur som helst, efter en 45-minuters-lektion är det nu officiellt en hel veckas ledighet!! Och som grädden på moset så är det idag helt underbart vårväder ute.

 

Satte precis kamerabatteriet på laddning och tänkte dra på skorna och gå ut och fota så fort det fått liv igen.

Hoppas ni får en bra fredag allihopa, oavsett vad ni tänkt hitta på!



Don´t Wait

 

Helt underbart härligt att skoldagen är avklarad, vi är lediga imorgon och efter fredagens lektion är det helg och en hel vecka ledigt! Obeskrivligt bra!

 

Dock så kommer nog lilla fröken Marklund, pluggis som man är, att fördriva en hel del tid i skolan ändå med tanke på hur mycket vi har att göra i både analysen och CAD.

Men det finns såklart även lite andra, snäppet roligare och mer kreativa, tilldragelser inplanerade.

Bland annat ska jag hinna med en photoshot med Rebbz, cupcakesbakande (är så galet taggad på att släppa lös kreativiteten!), vårshopping på A6, träning, fiestas m.m.

 

Jaja, har inte orkat styra upp och planera allting för lovet än utan tänkte bara ta dagarna som de kommer ungefär. Sounds pretty good to me!

Nej, nu ska jag koka upp lite vatten, dricka vaniljte och förtära några varma mackor, Tjing!



I Won´t Give Up On Us


 


Teardrop On The Fire

 

Bara jag som känner igen mig i scenariot ovan?

Detta är nästan precis vad jag och Mr. Bed i vårt förhållande brukar säga till varandra på morgnarna.

Alltid lika jobbigt att skiljas ifrån varandra…


A penny for my thoughts, No-No, I´ll sell them for a dollar

Sååååå var man äntligen hemma igen då!! Usch säger jag bara, har alltså suttit på skolan och tuggat matematisk analys från klockan 8.00 imorse..

 

Men nog om min inte alltför händelserika dag,.. igår drog som sagt jag och Rebecka ihop ett tokschysst söndagshäng då vi gjorde glass, regnbågsmaränger samt te & mackor till kvällsfika och såg på bland annat Micke och Molle. (Love it!)

 

Nu blir det någon form av middag/kvällsmat och att bänka sig framför några avsnitt Big Bang-theory innan det återigen är dags att släcka lampan.

 

Droppar några bilder från de senaste dagarnas pysslande och joxande här hemma:

 

Frullen

RegnbågsMarängsmeten utan färgtillsatser.

Utklickning på plåt

Kanske världens snyggaste maränger, även kallade regnbågsmarängerna 3.0.

Bilder på vår cookiedoughglass kommer jag inte lägga upp bilder på då det inte alls såg speciellt aptitligt ut på bild (tro mig), men de var snuuuuuuskigt gott i verkligheten!!!


BeautySleep...or not

Sjuk, men ruggigt lyckad, kväll igår... mer detaljer än så behövs inte. Mår med tanke på omständigheterna väldigt bra och känner mig endast lite sådär lagomt slö. Så med det sagt kommer nog dagen mest troligt spenderas i sängen, soffan eller i min underbara FatBoy tittandes på massa sköna barnfilmer eller TBBT (som förövrigt är min nya drog).

 

Runt 16-17-tiden ikväll kommer Rebbz hit för lite "bakishäng" med hemmagjord Cookiedough/kladdkaka-glass och film. Fetnice. Sedan blir det nog att göra en relativt tidig kväll med tanke på nattens alltför få sovtimmar och morgondagens föreläsning klockan 8.00.

 

Hoppas ni alla får en härlig söndag, trots att vi här i Sverige numera verkar leva i en andra istid. Lateroo





Without You

Traskat runt på stan i flera timmar, bockat av några saker från Att-Göra-Listan, slängt ihop en kladdig kladdkaka, sett alla nya serieavsnitt och ätit middag är vad jag ägnat timmarna åt efter dagens föreläsning.

Nu har jag intagit soffläge och tänkte dra igång en film och ha lite fredagsmys med mig själv. Kändes väldigt välbehövligt med en riktig degarkväll förtärandes nybakad kladdkaka och lite hemmagjord glass faktiskt.

 

Imorgon fyller min fina vän Rebecka år och på söndag är det Bus-Olles tur att bli ett år äldre. Detta ska såklart firas, så imorgon har vi dragit ihop en rejäl födelsedagsfest tillsammans med en massa vänner ifrån klassen samt en hel drös med andra glada människor. Kommer bli så sjukt galet roligt!! Längtar ihjäl mig!

 

Såååå, nu ska jag trippa in i köket, hämta lite (läs mucho) kladdkaka och låta mig förföras av Liam Hemsworth i The Last Song. Fett bra film. Se den om ni inte sett den.


Over And Out Aliens



(Ursäkta den dåliga kvallan. Bilderna är tagna från google)



Waiting for a Miracle

Ledig dag, men ack så mycket att göra. Klockan 8.35 rullade bussen mot Annas place för en chillarmorgon tillsammans med Anna (såklart), Helena och J.O med kladdkaka, tv-tittande, tjoller samt planerande och förberedelser inför vårt första fadderföretagsmöte.

Då klockan närmade sig 14.00 drog vi på oss jackor, halsdukar, vantar m.m (med tanke på att det idag är olagligt kallt ute!) och traskade sådär lagomt nervöst iväg mot Epsilon.

 

Nu, några timmar senare är mötet avslutat, vilket gick tokbra, och jag är äntligen hemma igen. Magen kurrar så ska ställa mig och laga ihop lite kycklingwook nu tänkte jag.

 


What Have You Done

 

Typ ungefär, nästan precis såhär känner jag inför den här dagen. Den börjar seeeegt, man orkar inte riktigt hålla fokus på livet men det är bara dra på fejksmilet och försöka överleva skoldagen.

Ikväll vankas det utgång på Akademien, men vi får se om det blir något av, annars blir det nog bara en chillkväll med folket istället. Later fellas



RSS 2.0