Worlds apart

Fick just denna låt länkad av mina Skellefteå-fruar, vet inte om jag ska skratta eller gråta... Galet skön ändå!
Eljest! – Kvistar & Palt (feat. Andreas Larsson)
LYSSNA

1 + 1

Mina 2 pälsbeklädda älsklingar som fortfarande är hemma i Skellefteå...
Saknar allt som har med dem att göra. Lyckan och de viftande svansarna när man kommer hem, busandet, värmen, mysandet, promenaderna , pussarna och till och med att hitta hundhår på mina kläder (vilket jag själv tycker är väldigt skumt att jag faktiskt saknar!?)
.
Tia (korthårig collie)
.
.
Sydney (engelsk springer spaniel)

Slave To The Music

Ligger för närvarande nerbäddad i min älskade säng och slötittar på de nya avsnitten av How I met your mother
-Sinnessjukt hur bra denna serie är...
.
Gårkvällen gick väl inte riktigt som planerat med en lugn "hemmafru-kväll" och att-göra-listan i handen utan vändes istället om totalt och resulterade i en mycket trevlig kväll/natt på Akademien (studentkåren). Att vi började 8 imorse var ingen höjdare precis och det var inte många pigga ögon där idag inte hahah, men det var bara att stänga av tröttheten och fokusera. Nu har jag varit hemma i några timmar och hunnit laga mat, äta och kollat lite film osv på datorn.
.
Pow-ow-owernaaaap > Dusch > Middag > Buss > Fotbollsturnering och födelsedagsfirande för Jesper på BoNg0
.
GrattisGrattisGrattis Dufva!
(har en stark känsla av att han inte kommer bli så glad av att jag lagt ut denna men vadå;))

.

.

.

.



Ibland gör man rätt, ibland gör man fel

Första minitentan - Check! Hur den gick återstår att se, kändes bättre än jag trodde att det skulle göra så nu håller jag tummarna på att Nils-Erik ger mig godkänt.
Ikväll spelar AIK (eller Saik som man måste säga nu när jag bor här i Jönköping) mot Hv71 så klockan 7 ska jag, Mathilda, grabbarna och kanske några fler från klassen mötas upp på Olearys! Kan gå vilt till ikväll med tanke på att jag och Andreas nog är de enda Skellefteå-borna på stället...
.
.
Tänkte även berätta att tittarsiffrorna (eller antalet bloggläsare) har ökat EXTREMT de senaste dagarna. Efter att ha postat blogglänken en gång på FaceBook så steg antalet unika läsare från det dagliga snittet på ungefär 17 till 75!! Helt magiskt.
Men jag är fortfarande väldigt ny på sånt här så ni får inte förvänta er stordåd av mig gällande kvaliten osv på blogginläggen.
Tänkte även säga att ni hemskt gärna får kommentera vad ni tycker är bra respektive dåligt, vad ni vill läsa mer eller mindre om osv.
Nu blir det middag och sedan springa till bussen, Later!
.
Super-Maskinerna!!

No One Sleeps When I´m Awake

Var just inne på Skype och snackade med Mathilda och Oskar (som förövrigt bestämde sig för att flytta hit till Jönköping om en månad...eller hur vare?) då plötsligt Calle ringde upp och bjöd in oss i ett samtal med säkert 100 pers till, no kidding.
STRESS, KaOs - kalla det vad du vill - men jag tror gränsen då det gäller att faktiskt kunna urskilja röster och uppfatta poängen av vad folk säger på skype ligger runt kanske 6 personer och inte typ 59...Fast rätt roligt ändå!
.
Nu blir det att krypa ner i sängen och invänta besök av Mr.John Blund för imorgon väntar en minitenta i Materialteknik. Kan gå precis hur som helst, men förhoppningsvis så ska det gå bra!
.
Satt även och bläddrade igenom gamla bilder från tidigare i somras och hittade dessa bilder från balen.
Enjoy!
.
Min otroligt charmiga och stiliga kavaljer Björn. <3
.
PowerPuff-Pinglorna!
- Deal!
.
Goodnight Sweethearts



From The Inside Out


Mrs. Brightside

.
Tog en välbehövd paus i mitt pluggande nu för att hänga upp några tavlor, sätta igång en tvätt, äta och se ett avsnitt Gossip Girl (ja, är fast.. och har verkligen inte tid med det egentligen!!) men sedan är det dags att dejta Materialboken igen.
Hinner kanske skriva ett inlägg senare ikväll, men hoppas ni haft en bra helg och en minst lika bra söndag.
Kärlek till er!

Little Bad Girls

.
.
.
.
.
.
Saknar mina sinnessjukt vackra, underbara och roliga Skellefteå-brudar så extremt mycket!!
Längtar till vecka 43 då de kommer hit i några dagar så jag får rå om dem så in hellpåtes mycket, kom hit NUU, orkar inte vänta längre.. Fb, Skype osv räcker inte till för att få min dagliga dos av er flickor.
Miss you girls ♥

Turn Me On

Tänkte dela med mig om min inte så speciellt händelserika dag bestående av städning, matlagning, massa andra måsten och serietittande på datorn. För närvarande ligger jag och tittar på Aladdin (Schyy barnfilmer är underskattade!) i väntan på att Mathilda ska ta sig i kragen och komma hit så vi kan baka kladdkaka, spela kort osv.
.
Dagens middag: Kycklinggryta a´la Johanna

Speed of Sound

Känns som att tiden verkligen flyger iväg! Hinner knappt andas mellan allt som händer just nu, men på söndag blir det att bokstavligen låsa in sig här hemma och bara chilla, plugga osv.
Igår drog jag som sagt in till Mathilda och lämnade mina saker, såg film och åt mackor innan vi slutligen drog in till Bongo där vi hade turnering hela kvällen - Bästa fotbollstorsdagen hitills!
Efter det begav vi oss hem till Mathildas place igen för att sova några timmar innan det var dags för föreläsning.
Har även ätit sushi för första gången, och har nu insett att det inte riktigt är min grej riktigt, men man måste ju prova för att veta!
Nej det här håller inte, nu måste jag snabbduscha och göra mig klar för sen ska vi hem till Olle och ha en mysig filmkväll med godis, chips och andra nyttigheter (är planen iaf, men man vet aldrig hur kvällen slutar...)
Pussssss
.

.

.
.
.

Bus-Olle offrade sig för laget...

Blod, svett men inga tårar här inte!

.


Tell Me What You Want To Hear

Kort sammanfattning av gårdagens och dagens äventyr:
.
Igår: Föreläsning i Hållbar teknik > Storhandling på Ica MAXI (fick släpa hem 3 tunga påsar + min vanliga väska = tungt!!) > Middag osv > Film hemma hos C
.
Idag: 8.00 Föreläsning utan lärare så Johan tog tillfället i akt och agerade lärare för oss som var kvar > Lunch och plugg här hemma > Middag > Möta upp grabbarna grus, Mathilda och Terese i stan för lite traditionellt fotbollsspel på Bongo (varje torsdag) > Sova några timmar
.
.
.
Bjussar på en ruggigt skön låt med MaddiJane också:
-Hur duktig är hon inte då!?


cha cha bloggeeeeeeen Janne här!

hihihihihi sitter på hållbar tekniiiik så kuul <3<3<3 :)
.
Bästa puss /alvila
.

Don´t hold your breath

Nu har jag laddat upp inför kommande pluggtimmar med en rejäl middag och ett How I Met Your Mother-avsnitt.
Drog in på skolan idag vid halv 11, notera att vi började 15.00, för att plugga lite materialteknik...det gick väl sisådär med det. Det hela urartade sig då Viktor och Simon tog över min dator för att spela TheSims3, nejmen bilderna får tala för sig själva, nu ska jag dyka in i mina böcker och åtminstone försöka förstå vad orden jag läser betyder!
.
XoXo

.

Fokuserade pojkar bygger ett hus åt Sm och Ann Ahl.
(Namnskämtet är ett mått på den sjuka humorn...)

That Should Be Me

Godkväll alla glada!
.
Idag har det väl inte hänt speciellt mycket förutom att jag och Mathilda drog på Ica MAXI efter skolan och inhandlade mat till kycklinggrytan som senare landade i våra magar. Blev galet gott, och vi brände inte riset heller så vi förtjänar en stor guldstjärna i kanten.. något att skryta om i CV:t?
Jaja, och nu har jag just bokat flygresan hem i jul. Den 21:a december anländer jag till Skellefteå och stannar till den 8:e Januari. Ska bli så sjuuuukt skönt att komma hem och krama om er alla!! ♥
.
Bjuder på en overallbild som togs under insparksveckorna. (Gult är inte fult)
Dessa 3 låtar är värda att lyssna på, lyssnadsvärda? Eller hur säger man...sevärda om det hade varit bilder ju...
nej nu är jag och min hjärna för trötta, blir så jobbigt flummig då hahah. G´night!

We can do it even better with broken heels

.
Helgen inleddes med förfest och utgång på fredagen - riktigt schysstt! och rullade sedan vidare med IKEA-lunchdejt med Mathilda och sedan förfest/fest/efterfest hemma hos Rasmus - Galet är väl rätta ordet, men riktigt lyckat!
Efter en skön sovmorgon och lite tillfixande möttes vi upp på Olearys idag för att se fotbollsmatchen (Man Utd- Chelsea), snacka lite skit och bara mys-hänga.
.
Nu väntar min säng, nattinatti bejbs!
.

Look-Alike´s

.
Tycker detta fenomen är oerhört rogivande och blir alltid lika upprymd när jag ser någon som liknar någon jag känner! Helt galet hur det kan bli såhär hahah! Någon som sett min dubbelgångare???

I will remember to remember to forget you forget me

.
.
Mina senaste dagar har i stort sett bestått av plugg, matförtäring i parker, sängdejting och häng med bland annat barnen ovan.
Igårkväll (fredag) åt vi tacos hemma hos Anton innan vi drog på förfest i Enirohuset. Därefter styrde vi riktningen mot Farfar (en studentklubb/bar) på smygpremiär vilket var riktigt trevligt! En lyckad kväll som avslutades med en utomordentligt god kebabtallrik på TimeOut med mysigt folk.
Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan göra mig klar för en liten tripp till IKEA med Mathilda!
.
Over and out.

Rymden i en låda

I helgen har jag (för första gången på flera veckor) fått sova ut ordentligt, dvs mer än 2 timmar per natt, och bara få ordning på livet igen. Obeskrivligt skönt.
.
Många av vännerna här har stuckit hem till sina hemorter här i närheten i helgen (jämfört med mig som har ca 108 mil) vilket resulterar i att jag fått väldigt mycket egentid.
Igår hände det inte så mycket förutom att jag styrde upp lägenheten och storstädade, skypade med mina favoritbrudar där hemma och läste lite ur min Materiallärobok... Och nej, den har inga bilder=/
Idag har jag handlat, lagat mat, sett film och bara myst i min FatBoy (en gigantisk kudde/sackosäck)
Vad har mer hänt idag.. Jo juste, fick jag äntligen hem dessa godingar! Väldigt välbehövligt nu när jag bor i Sveriges regnigaste stad.
.
HUNTER for life
.
Nu ska jag inta sleepmode, xoxo

♥:t mitt

.
.
.
.
.
Älskade syster, finns inga ord som beskriver hur mycket du betyder för mig. Jag älskar dig oändligt och kommer alltid att göra det!
Just nu vill jag vill bara krama dig, pussa dig i pannan, kittla dig, skratta med dig, se ditt sockersöta leende, ruffsa till dig i håret, dansa, sjunga godnattsånger och bara vara!
Saknar dig, men vi syns snart gullunge! ♥

You had me at hello

Nyss hemkommen efter en kräftskiva ute i Viktors stuga med massa trevligheter (och galenheter) tillsammans med en drös skönt folk!
Vi har nu inskaffat ytterligare en tradition i gänget, och jag längtar redan till reprisen av gårkvällen!
Fotbollsspel @Bongo på torsdagar och Kräftskiva varje år den här tiden ute på Viktors ö. Kan inte gå fel det här!
.

Here We Go Again

Lagat mat, städat, satt igång en tvättmaskin, pluggat, bloggat, ätit... Nu då? Blir nog att se ett (eller flera) How I Met Your Mother-avsnitt tills tvätten är klar, sen återgår jag till "cleaninglady-mode" och ska hänga tvätt, diska osv osv.
.
.

Vaken om natten & drömmer på dagen

Gårkvällen spenderades med ett riktigt härligt gäng grabbar hemma hos Johan och Hägg tittandes på film.
Paul, heter filmen, och handlar om en alien från yttre rymden men som nu hamnat på planeten jorden. Den var galet rolig så till er som inte sett den redan, se den!
.
Ps. Vill man vara säker på att hoppa av på rätt busshållplats och inte 3 stationer för tidigt så man behöver promenera mitt i natten i kylan så ska man inte välja Olle som vägguide. Ds.
.
.
.
.
.
.
.

I Kill Love, Baby!

Hitills har dagen bestått av Ritteknik & Visualiserings-föreläsning i 3 timmar och sedan en sväng på stan med Jean (eller Janne som vi säger) och Olle. Vi inhandlade... *trumvirvel*... blyertspennor! men blev även en popcornskål och en chipspåse rikare så är ändå rätt nöjd.
Vad kvällen bjuder på återstår att se, väntar för närvarande på uppdatering av hur planen ser ut men det blir nog antingen BongoBar eller filmkväll gissar jag på.
.
.
Bongo är det nya hängarstället, och varje torsdag har de ett fotbollsspel där man kan utmana och tävla mot varandra. (Vinsten brukar oftast vara något drickbart från baren)

Vart jag mig i världen vänder...

Förlåt för att det varit världens sämsta uppdatering här på bloggen nu i 2 veckor. Det ska bli ändring på det nu hade jag tänkt, så här ger jag er en bildbomb från dessa sömnlösa, skrattfyllda, minnesvärda, soliga (och regniga) dagar från vår nollning här i Jönköping.
.
Denna låt har det dansats, stampats, skrikits och sjungits till på tok för mycket dessa veckor, men det gillar vi!
ItaloBrothers – Stamp On The Ground
.
Här ovan ser ni "Klädsträcket" som är en lek där det går ut på att få ihop så många meter som möjligt av kläder, och då kläderna är slut, ja då får man lägga sig själv också (om man är helt naken dvs). Vi var 45 stycken ur min klass som lade oss ner här, och jag var en av dem.
.
Overallceremoni - invigning av overallerna
.
Overallceremoni - invigning av overallerna
.
Mänskliga pyramider byggdes det många av.
.
CAPS - öl/cider-lek där det gäller att pricka andras glas med kapsyler utan att inte pricka mittenglaset. Prickar man någons glas blir det utmaning mellan dessa två, och självklart handlar det om att vinna!
.
CAPS
.
Lekar är alltid roligt..
.
..eller hur?
.
Badkarsrace i kanalen - ovan ser ni vårt bidrag med superhjälte-tema
.
Donk!! (kommer ett helt inlägg om detta förunderliga ting)
.
Häfv - en öllek där det gäller att få ner hela flaskinnehållet på kortast tid. (Simon har rekordet på 2,5 sekunder)
Ps: Viktor på bilden, inte Simon
.
Punchkatapult
.
Insparkssittningen - underhållande och extremt lättklätt framträdande av några HI LIFE:grabbar

RSS 2.0