Undercover

.
Som ni vet så lyckas jag alltid vara med om de konstigaste, märkligaste och mest oväntade sakerna, men jag känner bara att jag måste dela med mig av detta som hände mig igårkväll.
Det gick då till så här: Lilla fröken Marklund sitter vid datorn och är jätteinne i ett Hart of Dixie-avsnitt då det plötsligt ringer på ytterdörren, vilket i princip aldrig händer, och speciellt inte en tisdagkväll klockan 22.30 typ.
Men där står det då en rödhårig, lång, spinkig kille i 20-årsåldern i en HANDDUK och ler lite smågenerat då jag öppnar dörren. Han får fram ett ynkligt litet "Hej" och får då ett minst sagt förvånat och avvaktande "Hej" tillbaka. Han frågar om vi har något vatten i kranarna och jag, som inte varit utanför mitt rum på säkert tre timmar, svarar "Det tror jag väl..." men trippar in i badrummet och upptäcker till min förskräckning att inte vi heller har något vatten (What to do!?) och jag får upp tankar som "hur ska jag nu kunna tvätta bort sminket, borsta tänderna osv. Med julmust eller!?".
Så efter att handdukskillen gått ner till sin lägenhet igen går jag, Emma och Valerie ut på balkongen där vi ser att det blivit översvämning av en exploderad vattenledning bara sådär 20 meter från huset. Kul liv.
.
Men nu är det åtgärdat som tur är och vattnet flödar ur kranarna som aldrig förr (okej, det var en överdrift) men klyschan Man vet inte vad man har förren det är borta, stämmer rätt bra!

Babe, stop playing with my heart

Vaknade för någon timma sen och har just ätit frukost så nu bär det av mot skolan där det väntas linjär algebra i alla dess former (dvs datalaboration, vanligt räknande osv.)
.
Uppdaterar senare under dagen, alternativt ikväll, så tills dess får ni försöka hålla er vid liv mina sötizar!
.

Time runs out, so hurry up...


This is what I´m made of

Två föreläsningar, lite tillfixande av Husqvarna-rapporten och sista uppgiften på veckans matteuppgift senare har jag nu äntligen landat här hemma i lägenheten.
Direkt efter skolan drog jag och Oscar och handlade lite mat så nu tänkte jag göra mig lite middaaag (Klyftpotatis, kycklingfiléer och bearnaisesås -hur gott!?) och dra igång lite serier som kommit ut under natten.
.
P.U.S.S

Standing where you left me

Goddagens gott folk!
.
Som ni säkert redan listat ut har jag befunnit mig på skolan idag från klockan 10.00 till klockan 16.45 så är rätt död i huvudet nu.
Så med det sagt lägger jag nu matteböckerna på hyllan för kvällen och tänkte dra igång jullistan på spotify (TOMTE) och agera hemmafru, dvs laga till lite matlådor osv, och därefter krypa ner i sängen och se någon mysig film tror jag.
.
Slänger in en bild på finaste Malin & Emelie!
Adios Amigos♥

Cocktail Queen

Hemma igen efter ett galet soft dagen-efter-häng hos Schultz och Hägg med pasta, saft, film och massa tjoller.
Just för tillfället håller jag på sätta ihop en grym jullista på Spotify, dricker glögg och har tänt det första adventsljuset. Måste säga att julkänslan sakta men säkert börjat smyga sig på... nu fattas bara första snön!
.

Take Me 2 Wonderland


I'll make your love grenade explode!

Godmorgon sömntutor!
.
Imorse vaknade jag av ett samtal uppifrån norra delen av landet, det var nämligen min kära mamma som ville kolla om jag levde, så det var nog tur att hon ringde och väckte mig så jag inte skulle ha sovit bort hela dagen... Men nu är jag iallafall uppe på benen och har just ätit en frukost bestående av en omelett, tre mackor med skinkost på, en kopp te och ett glas mjölk.
.
Nu blir det att hoppa in i duschen, bestämma kläder till kvällen, kika lite på matten, laga middag och sedan snygga till mig för kvällens bravader. Vi startar upp med en mysförfest hemma hos Helena och därefter blir det utgång på Sliver, alternativt Pipes eller något annat, med en massa sköna filurer och därefter efterfest tills solen går upp!
.
"To be lost in the moment isn´t a bad thing if you do it with the right people"
.
Man kan ju bara hoppas på att få lösa en såhär gullig uppgift...

Shake That Ass Bitch

Ojoj vad det hänt mycket idag, och kvällen är fortfarande ung!
.
Den började med rapportskrivande i några timmar på skolan och därefter drog jag in på stan en snabbis och gjorde lite ärenden så nu är listan bara hälften så lång..
Efter cirka 10 lugna minuter här hemma fick jag ett samtal av Johan som meddelade att han och Rasmus tänkte dra hit och dricka kaffe osv efter att de spelat klart bandy i regnet.
Det dröjde kanske 40 minuter så hade de hittat hit, och eftersom de var tokblöta så tyckte jag lite synd om dem och fixade kaffe och kakor.
Dock blev kaffet liiiiite för starkt, men det har väl ingen dött av? Och det var egentligen inte mitt fel med tanke på att jag bara lydde Johans order som sa 2 matskedar istället för 2 teskedar...
.
Efter lite facerapes, mysfika, ritande, soloframträdande av Ralle och ytterligare besök av hans brorsa och kompis så har de nu dragit hem.
Vad kvällen bjuder på återstår att se men det lutar mot filmkväll med massa mumsigheter och julmuuuust, så om ni är sugna på att joina är det bara höra av er!
Over and Out ♥
.

Vänster: Ralle
Höger: Johan

Resultatet av vår ritlek. Mycket fagert!



Sweetheart I´m The Boss

Denna underbara torsdagkväll spenderar jag med att tona håret, noppa ögonbrynen, lägga på en ansiktsmask, smörja in kroppen med BUS, lägga på nytt nagellack, mystitta på någon film och dricka varm glögg.
Har avverkat de två första punkterna och ska sätta igång med den tredje nu.
.
Imorgon klockan 9.00 ska jag och min grupp skriva en rapport om studiebesöket på Husqvarna...kul liv.
.
Have a nice evening babes!
Dessa två juveler damp ner i brevlådan idag och de är verkligen huuur grymma som helst. (Från Nelly.com)

Talk That Talk

Morgonen har hitills bestått av ångande hett vatten som strömmat längs min kropp, mumsiga mackor som berikat min kropp med näring, mineralpuder som pudrats över mitt ansikte och svart mascara som kolorerat mina ögonfransar... nej shit, orkar inte vara poetiskt flummig just nu för tillfället eftersom jag är lite lagomt stressad.
.
Sammanfattar det hela istället med: Dusch> Frukost > Fixa till mig > Linjär Algebra på skolan
.
Bjuder på några supersöta bilder från gårnattens skypande med först Jesper och Rasmus (tills Ralle lämnade samtalet för att knocka kudden).
.

I keep holding my breath, cause I love you to death

Ojoj vad jag har drömt mycket konstigt inatt... helt sjukt! Så om det nu är någon av er som råkar vara obotligt nyfikna på att veta mer så ring för jag orkar inte skriva ner allt här på bloggen.
.
Om cirka 1,5 timmar ska jag möta upp klassfolket utanför Husqvarna där det väntas studiebesök i några timmar. Därefter är det Hi-slaget QUIZ (dvs en klasskamp med fem deltävlingar där vinnaren får titeln "JTH´s bästa klass!"), så vi får se om jag hinner hem och slänga i mig lite middag innan det drar igång.
.
Hoppas ni får en tokbra onsdag snyggingar, hare gött så länge!
.

When the one you love is not the one you're with...

Varje dag tar mig ett steg närmare julafton, varje dag tar mig närmare tentorna, närmare resan hem till mitt Skellefteå, närmare mina saknade och älskade vänner! Nu är det mindre än en månad tills jag åter igen står på norrländska marker..
.
Men nog av de filosofiska tankarna. Idag har jag spenderat större delen av dagen in the school och den resterande delen här hemma i lägenheten med att laga god middag, se alla nya avsnitt som kommit ut inatt och myssnackat med fröken Englund i flera timmar.
.
Nu är det dags att krypa ner i sängen och dra igång det nya Hart of Dixie-avsnittet för att sedan invänta J.Blund once again.



It´s Tricky

Måndagsbio - Immortals 3D ikväll med några av mina fina grabbar. Ska bli riktigt nice, men då bion slutar blir det att hoppa på första möjliga buss för en skön date här hemma med Mr.Bed.
.
Dagen i skolan har inte varit speciellt givande om jag ska vara helt ärlig. Föreläsningen efter lunch (fram till 16.45) kunde inte ha varit mycket ointressantare tror jag.
Det verkade inte alls vara speciellt många ögon/öron riktade mot läraren så var inte ensam om att tycka det iallafall... men låter bilderna tala för sig själva!
.
.
.

Happy Ending

Hello There Hotties!
.
Effektivitet-nivån har inte varit speciellt hög idag.. det enda jag har åstadkommit är att bädda sängen i stort sett. Nejmen har även pluggat lite matte, sett en film, städat rummet och lagat mat, men That´s pretty much it.
.
Gårkvällen hos Hampus levererade vill jag lova och efter att Rasmus och Lindhe stod som vinnare för Fifaturneringen drog vi till Sliver där vi skakade lite rumpa och bara briljerade. Men som alltid tar det roliga slut någon gång så när de stängde igen portarna till Sliver drog vi på Evergreen där det blev pizza (snuskigt gott!) och därefter en taxiresa upp till Hampus place igen där kvällen avslutades.
.
Hoppas ni haft en grym helg, för det har iallafall jag haft!
.

Can´t be tamed

Linjär Algebra i mitt hjärta, eller hur var det... Hjärnorna kokar här i pluggstugan om vi säger så.
.
Hur som helst, kvällens schema ser iallafall ut såhär: Förhäng hemma hos Schultz för att sedan fortsätta kvällen med Fifa-turnering tillsammans med massa trevligt folk uppe på berget hos Hampe.
.


Dance Like Nobody´s Watching

Mmmm... Te kan vara det godaste ibland! Sitter för tillfället och dricker ångande hett vaniljte och äter mackor. Därefter har jag mattedate med Johan & Jesper på skolan så där hittar ni mig fram hela dagen.
Ikväll får vi se vad som händer, dvs planerna är fortfarande väldigt oklara. Uppdaterar senare! Pözz

Funky Monkey

Gårdagskvällen tillbringades med några av mina tappra krigare på Bongo då resterande delen av truppen bland annat dragit hem till deras hemstäder över helgen.
Kvällen blev riktigt lyckad och självklart följde kameran med dit, och självklart lockade den fram paparazzin i oss alla, så idag då jag kollade igenom de 147 bilderna var säkert hälften av dem tagna av Zipp, Janne & Jesper som tagit kort på precis allt som var möjligt tror jag...
.
Bildbomb från gårkvällen:
.
Jag & Rebecka
Daniel och Zipp
Fotbollsspelande - såklart!
.
Jesper.. det är Duf Va?
Marklund vs Schultz
.
Alex
Balettdansös nästa Jesper?
Avslutar denna bomb med en toksöt & lycklig liten Johan!

I´m not the one

Ännu en skolvecka avklarad. Måste säga att det är obeskrivigt skönt att vara ledig på fredagar, dvs långhelg varje helg.
Ikväll är det som ni alla vet vid det här laget - fotbollstorsdag på Bongo!
Tror nog att kameran ska få göra oss sällskap ikväll så bilder kommer nog upp på bloggen imorgon eller så.. Men nu är det hög tid för mig att börja laga mat och göra mig klar.
Over and Out!♥
.

Godnatt Världen

.
Gör en tidig kväll ikväll med tanke på att vi börjar vår aplånga, hjärndödande torsdag klockan 8 imorgonbitti så måste upp pretty tidigt.
Det är i sådana här lägen man ifrågasätter varför man överhuvudtaget gett sig in i högskole(plugg)livet redan nu istället för att vänta några år och få sova ut, göra vad man vill, ta sig an nya äventyr och bara ta dagarna som de kommer. Men jag tror jag valt helt rätt. Linjen känns bra, klassen är grym, kompisarna är mitt syre, utelivet överlägset och staden är verkligen helt underbar på alla sätt.
.
Godnatt mina små hottentottar♥

Mirror Mirror On The Wall

Satt och kollade igenom vad riktigt jag hade på datorn och hittade bland annat denna (uppskrivna) konversation från en kväll då jag skypeade med min trogne krigare Oskar... vrickade samtal, som vanligt, men jag älskar det♥
.
Hittade även denna enormt kloka konverstion där jag och Janne (eller snarare jag med mig själv) diskuterade hur "klurarn" översätts till engelska.
Till mitt försvar så var jag enormt trött och flummig båda dessa kvällar, men That´s Me. Ni som känner mig vet att jag har mina stunder;)
.

Man Down

Sovmorgon är underskattat. Imorse fick jag sova ut så länge som till 9.30 för idag har jag bara en laboration (där man typ ska plocka isär och sätta ihop en motorsåg?) så det kändes som en rätt okej skoldag.
.
I väntan på att julen ska anlända sitter jag väldigt ofta och kollar på mysiga bilder från tidigare år. Bjuder på dessa från förra året;
.
Coolaste Casper! (CalP)
Bästa Felix!
Världens godaste jugodis!! (Måste göra fler i år, de tog slut så fort..)
Älskade M&M!

What The Hell

Ikväll har det inte varit mycket action här hemma vill jag lova. Det enda jag har gjort är att äta, dricka te, lyssna på skön musik, målat, redigerat bilder, skypeat (eller hur man nu skriver det?), sett en film (Kyss Mig) och nyaste How I Met Your Mother-avsnittet.
.
Nedan ser ni resultatet av en timmas kluddande en tisdagkväll som denna:

Miss Nothing

Hejhopp!
.
Sitter i denna sekund och äter frukost i form av ost-& gurkmackor, färskpressad apelsinjuice, en filtallrik med musli och ett uppskivat äpple. Bra start på dagen!
.
Nej nu måste jag börja agera så jag inte missar bussen (eller måste springa ihjäl mig för att hinna).
.
Ha de gött så länge, puss!
.
.
Kan ni gissa vem som är vem av dessa? (Jag, Malin & Emelie)
.
Evolove – Nothing But Me

Cooler than Ice, Hotter than Fire

Har nu bemästrat ännu en måndag på skolan från klockan 8.00 till 16.45. Det jobbigaste är nog ändå att motvilligt måste brottas med täcket och pallra sig upp då väckaren ringt i sådär 40 min...
Dagen har i övrigt varit helt okej (läs spårad) men nu håller min mage på att äta upp mig inifrån så ska ta tag i matlagandet nu tänkte jag.
.
Later on så blir det att dra igång några tvättmaskiner, kolla lite på matteinlämningsuppgiften, se något/några avsnitt GG och fick även ett sms av Emmz då jag var påväg till bussen att vi ska skypea ikväll så det blir mys!
.
Några bilder från en mysig hemmafest vi hade i somras (längtar tillbaka):
.

Just Tonight

.
Taylor Momsen -Fruktansvärt grym brud måste jag säga!

Nothing But Me

Idag är dagen då jag återigen blir lämnad ensam här i lägenheten... men det är ju bara någon månad kvar tills jag får återse alla mina ögonstenar i Skellefteå. Längtar!
.
Dagens schema: Chill med mamma här hemma > Lunch på TimeOut (hon måste ju smaka Sveriges bästa kebabsås innan hon drar hem) > Kramkalas innan hon hoppar på bussen > Tillbaka till verkligheten> Matteplugg> Spa-kväll och mys
.

Just Go With It

Godkväll alla glada!
.
Idag har jag och moder Madelene tillbringat större delen av dagen på A6 och Ikea med shopping, smooties, mysiga samtal och en massa skratt.
Med mig hem fick jag bland annat ett bonsaiträd (min nya rumskompis), lite julsaker som ska pysslas ihop till en adventsljusstake, fina glas, en tillbrigare, ett duntäcke, ett mörkblått linne med söta knappar, en bok och lite annat smått och gott.
.
Nu har vi varit hemma i någon timme och hunnit storstäda mitt rum, skypeat med systeryster (och övriga familjen på Backabrovägen) och nu ska vi värma lite glögg, äta lite kladdkaka och dra igång en bra film.
.
Ha en bra lördagkväll finisar!
.
Ursäkta kvallan på bilderna (tagna direkt från skype).
Men soeta är ni iaf, Puss på er!!

If I never see your face again

Hitills har dagen bjudit på lite shopping, mysig fika med mamma och Mathilda, stadsutforskning och en riktigt god, hemlagad fredagsmiddag.
På kvällens schema står det fredagsmys med någon bra film, chips, popcorn, godis och julmust i all sin ära. Har faktiskt börjat känna julstämningen krypa in i kroppen och måste säga att jag verkligen gillar det. Det enda som fattas nu för att få upp julstämningen till max är den första snön... komsikomsi.
.
.
Fina du♥

High On Life

Nu har jag och mammsen landat här hemma i lägenheten efter en trerätters middag på Mäster Gudmunds Källare. - Snuskigt gott var det vill jag lova!
Imorgon väntas en heldag inne i staden med shopping, fika och maxad kvalitetstid innan det återigen är dags för att besöka min lya för att tillaga någon god middag. Vad kvällen bjuder på är fortfarande oklart men det lutar mot utgång med go´folket, men som sagt, vi får se.
Uppdaterar mera imorgon, nu ska vi dra igång en film att somna till, PussGodnatt bejbzzz!
.
Restaurangen som känns som att sitta i en forntida men fräsch grotta med levande ljus, fina grottmålningar på väggarna och i taket ungefär. Rekommenderas starkt.
"Va? Nej, inte ta kort nu!"
- Men jag tycker du är söt när du pumpar upp madrassen

Shake It Out

Då fröken Marklund vaknade upp på morgonkvisten var hon förvånansvärt pigg och tryckte bara på den ökända snooze-knappen 4 gånger, dvs 40 min.
Men nog om mig själv i tredje person. Idag är det mycket på G. Bland annat så har vi Ingengörsmetodik hela dagen istället för vanliga föreläsningar, sedan bär det av mot nagelstudion och därefter ska jag möta upp mamma på Juneporten!!♥ Later on så fortsätter kvällen med middag på någon mysig restaurang inne i staden innan vi troligtvis landar här hemma för fortsatt mor-dotter-mys!
.

Frost i håret och solbrända läppar

Ojojoj, efter att ha kapat dryga decimetern känns håret plötsligt mycket kortare, tunnare men samtidigt mycket fräschare och livligare. Så jag är pretty nöjd faktiskt.
Ska dock inte låta det gå över 6 månader innan jag klipper mig igen, det är inte optimalt att behöva hänga i borsten för att kunna få ut tovarna i håret efter man duschat, sovit, haft halsduk eller så.
.
Anyway, here is the result: (syns dock inte hur mycket hon har tagit eftersom jag har lockigt på "före-bilden")
.

Come And Find Me

Ändrade planer, istället för att dra in på stan och göra mina ärenden blev det ytterligare matteräknande (eller tjoller snarare) så nu är jag hemma igen och har alltså inte utträttat något alls från min Att-Göra-Lista men det får jag och mamma bocka av i helgen.
Nu ska jag strax iväg och klippa mig, för första gången i Jönköping, så nu håller vi tummarna för att de kan klippa även här. Men det tror jag väl,..eller?
.
Jaja, ska slänga i mig någon macka nu sen dra iväg till Fröken Sax och lägga hårets öde i hennes händer -bokstavligen. Kanske slänger upp en bild på resultatet senare!
X
.


What to love and When to let go

Vaknade av att väckaren ringe på tok för tidigt enligt mig så efter att ha snoozat i 45 min så är jag äntligen på fötter och redo att möta dagens äventyr. Har bara en kort Linjär Algebra-lektion idag så slutar så tidigt som 11.45! I´m lovin it!
Då bär det av in på Östra centrum för inhandla linsvätska, hantlar och ett hopprep, en liten väska och andra nödvändigheter. Sedan bär det av mot Ikea, om jag orkar, för att skaffa mig ett duntäcke och en tillbringare.
(Har även "picknik-planer" med Adam så vi får se om det blir något av eller om kladdkakan redan är uppäten vid det laget..)
Later fellas!
.
.

I wake up to your sunset

Har agerat hemmafru (handlat, lagat mat, tvättat, städat osv) och sitter för närvarande och lyssnar på go´musik, äter mango och choklad. Jag har även hunnit kolla igenom de nya avsnitten för bland annat How I Met Your Mother, GossipGirl & Hart of Dixie.
.
I övrigt har dagen inte varit speciellt äventyrsfylld utan har tillbringats på skolan, i och utanför föreläsningssalen, med allra skönaste söder-folket (förutom jag och Munkhammar då... Norrland for life).
Angånde mitt överraskande lyckorus som jag hade imorse då jag vaknade så har jag varit galet flummig verkligen hela dagen. Men jag klagar inte, älskar att vara lycklig och glad för ingenting. Skrattade så jag grät då vi läste innehållsförteckningen på Joel´s RedBull-burk och ingen kunde uttala denna ingrediens: (jobbigt roligt)
.

"Glukuronolakton"

Ungefär, typ, nästan, PRECIS såhär

känner jag idag...LYCKA! Har verkligen vaknat på rätt sida idag vill jag lova, känner mig odödlig och omänskligt lycklig bara.
Tänkte för första gången på väldigt länge ta och göra ett morgoninlägg innan jag beger mig mot mitt andra hem (JTH) för idag har jag, tro det eller ej, INTE behövt stressa ihjäl mig på morgonen och slänga i mig frukosten för att sedan springa till bussen.
Hoppas ni får en strålande dag mina fina! Pusss
.

Stand by me

Måste lätta på hjärtat lite och erkänna att jag verkligen ÄLSKAR Barney!!
Fy(ursäkta)faan vad underbar han är! Okej, ingen nyhet, men ville ändå säga det. Så. Bra. Said it. Over and Out.
.
.
.

Strip Me

Dagens höjdpunkt: Jag har klarat materialtentan!!! så nu blir det att ställa sig och baka någonting riktigt gott, dra igång en film och bara må bäst! (eller så blir det att dra på typ bongo med folket och ta kanske en cider eller två)
.
Annars idag har det väl inte hänt så mycket förutom att jag spenderat mina vakna timmar i skolan med mina härliga klasskompisar. Men nu är jag hemma, och jättehungrig, så ska slänga i mig lite mat och sedan dra ihop troligvis en kladdkaka.
.
Adios for now!
(spangelska = spanska + engelska)
.

Havana nights

Har just sett Dirty Dancing 2 Havana Nights, och den är snuskigt bra (bokstavligen) så till er som inte redan sett den, se den! Själv har jag sett den ett okänt antal gånger men jag slutar aldrig förvånas över hur bra den verkligen är, hur medryckande den är och jag kommer alltid på mig själv med att sitta och le...
.
.
.
.
.
.

Cut the strings and let me go

Brottas för närvarande med Linjär Algebra-boken, äter lussebulle och hoppas på bättre tider. Känns som att tiden inte räcker till just nu...eller inte så som man skulle vilja iallafall.
Men tänkte inte plugga ihjäl mig idag så ikväll har jag tänkt ha en Spa-kväll med ansiktsmask och gurkor kring ögonen, rummet upplyst av levande ljus, lugn musik strömmande ur högtalarna och bara ha det allmänt avslappnande.
.
På torsdag kommer min underbara, älskade mamma på besök över helgen och jag längtar så obeskrivligt mycket. Saknar hennes omfamnande kramar, hennes leende, hennes röst och vill bara ha henne nära mig.
Hoppas ni får en mysig söndag underbara ni, PUSS.
.
.
.
.

My First Kiss


Just the way I´m not

Nyvaken flicka? ja. trött? ja. hungrig? ja, men ska inte klaga mer nu utan ta tag i livet och göra lite frukost, dra på mig lite kläder och bege mig mot skolan för mattedejt m. Helena & Anna + fikaaa (viktigt).
Planerna för kvällen är fortfarande oklara men det är oftast då det brukar bli som bäst. Spontanäventyr även kallat.
.
Hoppas ni får en kung lördag allihopa, för det har jag tänkt ha! Tänkte även slänga iväg ett stort LYCKA TILL till min älskade syster som skulle på sin första ridtävling idag, men det blev ingenting så slänger istället iväg ett stort JAG SAKNAR DIG!♥
.
Till vänster: Beställningen var skräck-ansiktsmålning, så det var bara att lyda order.
Till höger: Min sockersöta lilla gangster.

At Least Give Me My Dreams Back

Nyss klivit innanför dörren efter att ha spenderat större delen av kvällen hemma hos C med massa filmtittande och en nattpromenad.
Har även hunnit med att ha lite deep-talk på skype med min käre vän Oskar (Sunshine). Men nej, nu är det dags att slå igång några avsnitt Jersey shore och sedan släcka lampan för kvällen, Nattinatti babes!♥
.

If you ever come back...

Tjohoo, nu tar jag helg!! Fett skönt att vara ledig fredagar, förutom då vi har labb såklart, och få en hel dag extra att förbruka genom att främst ligga i sängen, se film, hänga med kompisarna, festa och bara ta det allmänt chill. Fast det blir en del pluggande också såklart.
.
Nu i helgen verkar det vara ruggigt många som ska dra hem, till sina ursprungliga rötter, men som ni förstår blir jag kvar här så vi får väl se vad jag hittar på för roligt. På lördag har jag iallafall mattedejt med Helena, Anna och 2 kladdkakor på skolan.
.
Nu väntas middag, och för er en bildbomd, PZ!
.
Jag, Malin & Emelie
Anton & lilla fröken Rönnbäck
"Har ni feber?"
Henrik (HankTheTank), Anton (Aioli) & Joel (Mr.Norrland)
.
Till vänster: Jag och fina Mathilda
Till höger: Halv Emelie, Jag & Elin
Aioli och Janne - Tummen upp?
Mathilda & Malin - Pusskalas
"Det är här de coola barnen leker"

Fel del av gården

Igår befann jag mig i skolan till klockan 20.30, på höststämman (ett obeskrivligt utdraget möte), enbart för att Janne lovade att det skulle finnas smörgåstårta och för att jag var så dödligt hungrig.
Det hela slutade med att jag (och i stort sett alla andra) drog hem på pausen vid ungefär 20.30 utan att ens fått en smula smörgåstårta!? Magen åt bokstavligen upp mig inifrån...
.
Nu är jag iallfall mätt och belåten efter att ha tillagat och ätit en riktigt smarrig wook. Har även idag spenderat hela dagen i skolan med matteräknande, laboration och rapportskrivande.
.
Justja, igårkväll fick jag även bilderna från helgen (181 stycken) av Fröken Rönnbäck, ENJOY!
.
Vi börjar med några bilder från vår shoppingrunda på A6 & Ikea:
.
.
Broccili är både gott och nyttigt!
Emelies nya Lekkamrat (99kr)
.
Vem hänger upp en hund i öronen?? stackarn...
Ska ni till Ikea och shoppa så hittar ni mig, tydligen, på hylla 5 i fack 30.
Vet inte om jag ska skratta eller gråta

RSS 2.0