2012, Here I Come!!!

Sanden i timglaset kommer om bara några ynka timmar att ligga stilla på botten för året 2011, och alla de händelser och upplevelser som vi varit med om under året endast leva vidare i vårt minne.
Men hur är det man brukar säga... "Nytt år - Nya möjligheter!" Och som de flesta, har även jag tänkt avlägga ett nyårslöfte.
Jag har nämligen pysslat ihop ett träningsschema för varje vecka som jag tänkt följa till punkt och prickar minst fram till sommaren! Målet är såklart att komma i form både konditions- & styrkemässigt, trimma kroppen inför beachen 2012 men framförallt leva sundare och må bättre!
Därför har jag även officiellt tänkt sluta med godis, chips, ostkrokar, popcorn osv och istället mätta mina sockersug med t.ex. smoothies, hemmagjord glass, frukter & bär.
Choklad är, som ni vet, min stora svaghet men jag ska försöka att även där dra ner på konsumtionen... hur det går återstår att se ;)
.
Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig klar för kvällens bravader. Hoppas ni får en tokgrym nyårsafton/natt snyggon, för det ska iallafall jag ha! GOTT NYTT ÅR! ♥
.
2012, Here I Come!!!

I'm closer to the clouds up here

Vaknade för några timmar sedan av att mobilen plingade till av ett sms från Emelie. "Johanna vad händer riktigt imorgon? ;)" Och ja, som vanligt så är vi verkligen inte ute i tid med planeringen av den (enligt mig) mest överskattade högtiden på året, nämligen nyårsafton. Men nu har vi iaf styrt upp det lite mer så det här ska nog bli rätt grymt ändå.
.
Nu tänkte jag hoppa in i duschen, klä på mig, packa, softa lite och sedan dra tillbaka till familjen på backabrovägen.
.
Tillägnar detta inlägg till flickan som nämndes i första meningen. LionKing-five!
.

.


Keep The Streets Empty For Me

.
Det märks att man är i norrland då man vaknar upp och det är vitt precis överallt. Vit pudersnö på trädgrenarna, fallande snöflingor och ett vitt snötäcke på gatorna. I löööve it! Men jaja, nog om vädret.
.
Idag har jag spenderat majoriteten av mina vakna minuter med min kära kusinvitamin Sanna och varit på lite olika små äventyr runt om i Skellefteå. Mycket trevligt!
Nu måste jag däremot dra på mig skor, en halsduk, en jacka och plumsa ut i snön med vovven innan middagen.
.
Planerna för kvällen är fortfarande oklara men det brukar ju som alltid lösa sig. Fred Ut.

I never really knew what to do


Perfect for Me

.
Vaknade som vanligt idag av att väckaren ringde med den där helvetiskt irriterande alarmsignalen, men efter att ha snoozat i 45 minuter lyckades jag pallra mig upp ur sängen och in i duschen. Någon timme senare plingade det på dörren och där stod mina ögonstenar Malin & Emelie.
Att säga att vi var effektiva idag hade varit ren bullshit, men det tar vi igen vid ett senare tillfälle! Dagen har istället ägnats åt fika, nyårsplanerande, mys och en liten tripp till Ica Kvantum (för att lilla jag aldrig sett insidan av den nyombyggda, enormt tilltrassalade affären. Kaos. Fast man lär sig nog, men en karta hade passat bra i handen.)
.
Nu sitter jag här i lägenheten igen tillsammans med bror Jonte då både M & E dragit iväg för att jobba. *CATSCHING*
Så nu står det kvalitetstid på schemat eftersom lillpajken drar hem till Sundsvall imorgonbitti. Meeen nu ska jag avrunda lite, c yaa!

Moulin Rouge

Moulin Rouge, en av de filmer jag är så obeskrivlig kär i och sett oräkneligt många gånger, har nu återigen fått mina tårar att rinna på kinderna och mitt hjärta att slå dubbelt så fort.

Make this dream the best I've ever known


Krossa alla fönster

.
Yes, jag lever!
.
Gårkvällen/natten kan nog beskrivas som extremt galna och det var så fruktansvärt underbart att få återse alla fina vänner här uppe i vackra norr.
Nu har jag just snackat med fröken Rönnbäck och tänkte slänga i mig lite frukost, eller lunch kanske, så jag inte svälter i.h.j.ä.l -Vilket vore fett onödigt känner jag
.
Ikväll väntas det finbesök av bästa M & M och tacobuffé här hemma på fältjägarvägen!
.
Jag vet att det är lite dålig uppdatering här på bloggen just nu men det finns en väldigt logisk förklaring, nämligen att jag vill spendera så många sekunder som det bara går åt att umgås och kramas med mina nära & kära.
Det är inte optimalt att bo 110 mil ifrån varandra, så därför kommer bloggen lite på sidan nu då jag äntligen är hemma i Skellefteå igen.
Sanden i timglaset rinner bara fortare och fortare och snart är det 8:e januari vilket betyder hemresa till Jönköping...

Put Your Arms Around Me

Nyvaken flicka som just ätit frukost är precis vad jag är i detta ögonblick. Idag väntas först en middagsbjudning hemma hos F & F vilket alltid brukar resultera i att man trycker i sig alldeles för mycket mat...men det är det värt.
.
Därefter kickar vi igång kvällen med en förhoppningsvis tokgrym förfest tillsammans med Bear, Cheesy, Matte, Linkan, Marcus och Malin innan det bär av mot Toxic uppe på folkparken.
Klackar i taket, klingande vinglas, uppochnervända shotglas, skakande rumpor på dansgolvet och mängder av skratt, pussar och kramar väntas!
.
Later♥
.

Who Want´s A Hit?

Herregud vad tiden går fort... julen är snart passerad och om mindre än en vecka är det ett nytt år.
2012 Here I Come!
.
Om någon timme får vi främmande av Curt & Karin, Malin, Albert och Felix för lite födelsedagsfirande. Därefter bär att mot återträffen med några tjejer från Mobacken-tiden (dvs förskolan till 5:an) vilket ska blir riktigt roligt!
.

Have Yourself A Merry Little Christmas

Gooooood Juuuuuul mina älsklingar!!!♥
.
.
.

Bra sverige Malin

 


Mistletoe

.
Good morning sunshines!
.
Efter en lång och skön sovmorgon väcktes jag av att min lilla söta syster kröp upp bredvid mig i sängen och myste!
Därefter stapplade jag ner för trappan där det var en hel frukostbuffé framplockad. Hemkokt julgröt, äggmackor, färskpressad juice, babybellost, nutella m. lite toast under och mystittande på julkalendern.
.
Vad dagen bjuder på återstår att se men jag är försäkrad om att den kommer bli kung! Ikväll är planen att dra till mamma, Patrick och Jonte för att ha en liten uppesittarkväll och bara må!
.
Hoppas ni får en grym danföredopparedan mina snyggingar♥

We just go on

.
Går inte beskriva hur skönt det verkligen är att äntligen få krama om alla saknade och älskade personer som lever och bor här 110 mil ifrån min nuvarande hemstad Jönköping. Har inte hunnit träffa alla än men jag jobbar på det!
Idag har jag iallafall spenderat dagen inne i staden med min kära vän Malin och inhandlat de sista julklapparna. Drog även förbi mammi en sväng på jobbet, kramade om faster & Albin inne på CK och stötte på en massa kända ansikten vilket var riktigt trevligt.
Ikväll blir det först en god middag följt av familjemyyys och mest troligt även lite onyttigheter.
.
Så ja, den här första dagen här hemma har bara varit kick-back-relax vilket var precis vad jag behövde efter de senaste två dygnens hektiska schema.
Att det är 13 minusgrader och en halvmeter snö i drivorna går väl inte klaga på...Snart är det ju jul och då ska det vara vitt ute, men sen kan vi skifta om till sommar & sol igen va?
.
Nej nu har jag inte tid att blogga mer utan ska återgå till att vara social med la familia här på backabrovägen!
.
Uppdatering: Jag körde även BIL idag för första gången på snart ett halvår vilket var extremt jvla härligt då det kan vara en av de saker jag saknat mest att göra... Det ska nog dock tilläggas att jag var lite ringrostig till en början men det tog inte speciellt många minuter innan jag var "back on track" så att säga.

Count to three...

Klockan är 04.19 och jag sitter alltså för närvarande på bussen påväg mot flygplatsen i Göteborg.. inte riktigt okej!
Men jag har ju iallafall turen att resa med trevligt sällskap av både My och Andreas som också bor i SkellHell på lite olika håll. Landar i Skellefteå runt 13-tiden om flyget är i tid så då blir det kramkalaaas!
.
Ps: Kommer nog sakna Jönköping litegrann ändå.. men är snart tillbaka igen. Måste bara göra Skell osäkert ett tag först!
Over And Out
.



You Slip, She Grip

Igår flyttade jag officiellt ut från lägenheten i råslätt och in i den nya på gjuterigatan!! Kunde inte kännas bättre!
Fick som sagt hjälp av min trogne krigare Jesper (och även Janne på slutet) och då vi var klara bjöds det på lite fika i form av tårtbollar. Tror de blev väl godkända ;)
.
Var sedan uppe halva natten för att packa upp allting ur alla flyttlådor och få iordning placet, så nu är det snyggt och jag tror verkligen jag kommer trivas!
.
Nu är det hög tid att dra på affären och inhandla lite mat så jag kan laga någon middag ikväll. Uppdaterar kanske imorgon då jag sitter på bussen, dvs klockan 3-4 på morgonen... För imorgon bär det av mot mitt älskade Skellefteå igen!!
.

I Got A Pocketful Of Sunshine

Sorry för den dåliga uppdateringen här på bloggen men har inget internet i den nya lägenheten än så skyller på det.
.
I söndags hade jag och Rebban en sleep-over som sagt med massa bak, deeptalk, film osv.
Har lite bråttom & är hungrig + att det nog är roligare att se bilderna från kvällen än att läsa en lång text, så därför droppar jag en bildbomb istället. Enjoy!
.

.
Resultatet - Chokladripplade tårtbollar
Rebecka in action
Vad är bakning utan smakning?
Spritsade chokladfigurer
Before -> After
Of course - en dufva
K.a.t.a.s.t.r.o.f...
...men ack så gott!

Irrelevant Info Om Mig

* Älskar ost
.
* Sjunger och dansar så fort jag får chansen (och att ha egen lägenhet är ett stort + i detta fall)
.
* Är utsedd till gängets paparazzi
.
* Älskar att baka
.
* På ständig jakt efter nya äventyr -Living on the edge, baby
.
* Chokladmissbrukare
.
* Sätter igång musiken direkt jag kommer hem och stänger av den precis innan jag låser dörren påväg ut. Ensam om detta?
.
* Hatar julklappsstressen men älskar julmyset
.
* Är sämst på att koka kaffe
.
* Sitter vid datorn för mycket, så nu ska jag dra mig härifrån. Later!
.

The One You Say Goodnight To

Hola chicos y chicas!
.
Har varit en häktig dag idag med julklappsshopping på stan, premiärbak i nya läggan, storstädning, räknings-inbetalningar och nu middag. Äntligen! Klockan 21.20 hehe... men bättre sent än aldrig!
.
Nu väntas bara slappande här hemma tills lampan släcks och mina tunga ögonlock sakta sluts. Peace Out.
.

Fakta


Flirting With Disaster


No Can Do, Babydoll

Gårkvällen var minst sagt galen, men hur rolig som helst, och inatt har jag även för första gången spenderat natten i min nya lägenhet!
Sängen är asgoooo! och nästan jobbigt härlig på morgonen då den är sådär mysvarm och luften utanför täcket är, vad det känns som, minusgradig..
.
Det enda negativa med mitt nya place är att jag inte har något internet -Say whaaaat!? så idag har jag varit inne i staden på jakt efter internetoperatörer, suttit i telefonkö och snackat med comhem som nu har skickat iväg typ en liten dosa som jag ska stoppa in i något uttag som tydligen ska finnas. Kan nog vara tekniska högskolans mest otekniska människa.. så vi får se hur det här slutar.
Ps: Fortsättning följer
.
Helgens planer: Sova, äta, sjunga och dansa runt här hemma, ha en sleep-over med tårtbollsbak i nya läggan med Rebecca, inhandla de resterande julklapparna och bara leva!
.
På måndag får jag flytthjälp av sötaste Jesper (vad skulle jag göra utan dig?) så förmodligen har jag fått iordning allting tills på onsdag då jag sticker hem till Skellefteå igen!
.
Later fellas!
.

That´s More Like It!!!

ÄNTLIGEN KLAR MED ALLA TENTOOOOOOOR!!!!! Vilket i sin tur innebär JULLOV och ledigheter i flera veckor!!
Känns som att cirka tusen elefanter hoppat av från mina axlar så håll i mig, tror jag svävar iväg annars..
.
Detta ska såklart firas, och som de maskiningenjörer vi är, så drar vi ikväll till Enirohuset där det ska bli FETFEST med i stort sett alla (och de som inte vill komma är inte bjudna, logiskt?). Var rätt längesen jag spenderade en helg utanför mitt rum nu, så det ska bli huuuuur party som helst, men nu är det dags att hoppa in i duschen och göra mig klar för jag måste hinna förbi nya lägenheten med lite småkrams innan la fiesta drar igång.
.
Hoppas allt är bra med er sockertoppar, jag lovar iaf att börja uppdatera bättre nu då jag har ett liv igen!
.
Over And Out
.

Två Apor

Har suttit med huvudet i gamla tentor och inlämningsuppgifter nu hela dagen så därför tog jag en välförtjänt långrast så att jag ska hinna äta middag och sedan dra iväg på affären för att handla lite mat..
Därefter blir det ett sista ryck med mattepluggandet innan jag ska ta en ångande het dusch och sedan släcka drömma om linjer, plan, skärningspunkter, enhetsvektorer, matriser m.m
.
Bjussar på denna übersnygga bild på mig och Emmzan då vi roade oss på en förfest i somras

I´ll never wake up without an overdose of you

.
Uppe med tuppen (sort of) och redo att ta tag i matteplugget för sista dagen på väääldigt många dagar!
Därför sitter jag nu och äter lite hallonkräm, mackor och dricker ett glas mjölk. Kanske uppdaterar under dagen i någon paus, vilket är mycket troligt för man behöver bensträckare och fika ibland hehe.
Puss&Kram så länge!

Tystnaden som uppstår då man manglar...

Oh My God säger jag bara.
Tror inte jag kan beskriva hur oändligt mycket jag hoppas att denna inte kommer bli årets "vinterplåga" och lika sönderspelad som den förra låten. Det orkas inte med! Men Mange, snälla bjud mig på en läsk.
.

Di-di-diva

Laddat upp inför de kommande pluggtimmarna nu med varm nyponsoppa, några mackor och dagens julkalender. Alltså ni som inte följer den, börja nu, för jag har själv varit väldigt irriterad på att det bara varit dåliga de senaste åren men Tjuvarnas Jul är pretty good faktiskt! Så tänd lite levande ljus och mystitta på den 13 min varje dag för julkänslan stiger, jag lovar!
.

fredag lördag dag söndag måndag dag fredag råtta

Efter 2,5 filmer (och ja, man kan bli less och stänga av en film mitt i vilket då gör att den räknas som en halv) så sitter jag nu och skypar med min kära vän Emelie.
Sjukt urflippat, men roligt, som alltid... och inte vart det mindre notabelt då vi hittade detta gamla klipp från filmen "Det regnar köttbullar" heller. Enjoy!


Flyger iväg som ett pappersflygplan

.
Japp, första tentan avklarad. -Soft!
Hur det gick har jag ingen aning om men finns inte mycket att göra åt saken innan Bertil rättat dem ändå, så nu laddar vi om med Linjär Algebra-plugg!
Fast tänkte ta ledigt från allt som har med böcker, pennor, linjaler, miniräknare osv att göra ikväll och mysa till lite filmer istället.
.
Hoppas ni får en härlig måndagkväll mina små smulor!

Go And Get Him Tiger!

.
Sitter för tillfället och äter frukost/lunch och tänkte dra igång dagens julkalender (som är riktigt bra förövrigt) innan det är dags för den första tentamen, nämligen Tillverkningsteknik. Så håll tummarna nu!
P.u.s.s



Open Your Eyes And Make a Move

.
Har pluggat tillverkningsteknik nu i drygt 2,5 timmar så behövde ett litet break kände jag. (läs fikapaus)
.
Alltså usch, är verkligen spyless på alla dessa mijoner powerpoints, gamla övningstentor, mina kluddiga anteckningar, att sitta på den här snurrande skrivbordsstolen och ja, listan kan göras en mil lång.
.
Försöker hitta motivationen och drivkraften samtidigt som jag intalar mig själv att detta kapitel snart är avklarat så att man kan andas ut och tänka på annat...

Is love designed to hate?


Life's a game but it's not fear, I break the rules so I don't care

Att äta frukost klockan 13.00 kan kanske verka aningens besynnerligt men det är så det blir om man aldrig lyckas somna på kvällarna med tusentals tankar flygande runt i huvudet.
.
För att beskriva mitt humör och mina känslor nu skulle jag nog använda ordet "virvelvind". Stressen ligger mig i halsen då jag har ett flertal saker att ta itu med för tillfället. För att nämna några så ska jag lämna denna studentlägenhet och flytta till mitt egna place inne i staden, hinna julbaka, julklappsshoppa, plugga inför tentorna som drar igång på måndag och sen finns även den konstant tickande nedräkningen till hemresan...
.
Innan jag ska dyka ner i dagens plugg tänkte jag droppa en bildbomb från gårdagens Dodgeboll-turnering. Tyvärr blev vi SuperMaskiner inte 1:a som planerat utan fick nöja oss med en 2:a plats. Men vi var bäst egentligen. Hade inte mantlarna fångat upp ofrivilliga bollar så hade vi lätt vunnit.
.
Olle & Simon
Mathilda & Fredrick
Bhv:arna med innovativa blöjskydd på rumpor och knän.
SuperMathilda & StålJanne
Spöke & en Spökbanan?
Simmedinho in action
Första vinsten!
.
Ralle & Simon

How can I know what you mean if you never ask?


From Zero To Hero

Good morning Sunshines!♥
Vaknade upp med ett leende på läpparna idag men då jag startade datorn och började läsa alla statusar på facebook som lyder..
..fick tentaångesten som inte hunnit slå till hos mig än att, utan överdrift, ge mig P.a.n.i.k. Det är verkligen bara 3 dagar kvar till första tentamen! Så nu är det endast PluggPluggPlugg som gäller i helgen, nästan iaf!
Idag vid 19.00 ska jag och in kära kamera bege oss mot Idrottshuset för att föreviga minnet av då SuperMaskin vinner årets Dodgeboll!

Kisses don´t lie

Mmmmm - Varma mackor, en smarrig sallad och ett stort glas mjölk! Detta är vad som står på bordet framför mig i denna sekund och frestar mina smaklökar.
.
Tänkte bara göra ett kort inlägg om vad jag presterat under dagen såhär långt, vilket kan sammanfattas väldigt kort med orden - Hard work!
Morgonen invigdes med tillverkningsföreläsning där vi elever i olika grupper höll små redovisningar om besöken på Husqvarna. Därefter åt vi lunch, tjollrade på som vanligt och sedan gick jag och Mathilda runt, i vad som kändes som flera timmar, och sökte datorer tills vi till slut hamnade i biblioteket där vi pluggade tillverkningsteknik (lite lagomt effektivt sådär) i några timmar.
.
Nej, nu ska jag hugga in på mackorna medan de fortfarande är varma! Xoxo
.

SHOOT ME DOWN, BUT I GET UP

Har haft en riktigt skön dag med en rörlig blandning av skratt, tårar, plugg och plaskande i vattenpölar. Nu är det däremot dags att säga släcka lampan för kvällen, så säger godnatt med denna underbara låt.
(Även om somliga, nämner inga namn, tycker att han uttalar ordet titanium fel... I love it!)
.
.
You shout it loud, but I can't hear a word you say 
I'm talking loud, not saying much 
I'm criticized, but all your bullets ricochet 
You shoot me down, but I get up 
I'm bulletproof, nothing to lose 
fire away, fire away

ricochet, you take your aim 
fire away, fire away 
you shoot me down, but I won't fall 
I am titanium 
you shoot me down, but I won't fall 
I am titanium 
Cut me down, but it's you who had offered to fall
Ghost to-own and haunted love 
Raise your voice, sticks and stones may break my bones 
I'm talking loud, not saying much 
I'm bulletproof, nothing to lose 
fire away, fire away 
ricochet, you take your aim 
fire away, fire away 
you shoot me down, but I won't fall


Nyvaken Chey

Tog mig friheten att sova ut idag utan att ställa en väckare. Resultatet blev att jag av mig själv vaknade kring 6.45 men rullade in mig i täcket, borrade ner huvudet i kudden och somnade om. Nu då klockan är 10.45, vilket är lite mer okej, så ska jag ta och göra mig lite äggmackor, ett glas apelsinjuice och en kopp te innan jag och Oscar ska bekämpa pluggberget som växer högre för varje dag.
.
Talk soon, macaroon!
.
Nyvaken flicka

L.A Candy

Tisdag och 6 dagar kvar till vår första tentamen, nämligen Tillverkningsteknik. Inte alls taggande om du frågar mig, men det är bara ta ett djupt andetag och kämpa vidare i någon vecka till.
Därefter vankas det fetfest, flytt till nya lägenheten, julbak osv innan jag styr riktningen hem mot Skell igen. Helt sjukt hur mycket man kan längta!
.
Nej, nu måste jag laga till någon middag innan magen äter upp mig inifrån. För det vore ju lite olyckligt kanske.
.
Uppdaterar senare ikväll om jag hinner, väldigt mycket på g nu, men annars kompenserar jag det imorgon.
xx
.


We screw up but then we forgive and move forward

.
Vaknade upp imorse och ville bara gömma mig under mitt varma duntäcke hela dagen, men så skönt fick jag inte ha det utan var tvungen att pallra mig upp, frysa, le några timmar i skolan och nu är jag äntligen hemma igen.
Nu är planen att göra klart en påbörjad gammal mattetenta och sedan sammanfatta alla 1000 powerpoints som vår lärare i Tillverkningsteknik lagt upp på PingPong.
Senare ikväll ska jag nog bara krypa ner under täcket igen och mystitta på lite serier innan jag förhoppningsvis får besök av Mr.J.Blund.
.
Ps: Nu har första snön äntligen lagt sig på marken och jag kände hur julkänslan steg imorse då jag tittade ut genom fönstret. Underbart!

Never going back to OK

HappyHappyHappy!!
.
Känns äntligen som att pusselbitarna börjar falla på plats, och tur är väl det för pussel har aldrig varit min starka sida.
Har just signerat kontraktet till min nya, superfräscha och mysiga lägenhet inne i centrum (2 minuters gångavstånd till Högskolan) så det kunde verkligen inte kännas bättre just nu!! Eller jo, vi har tentor om 8 dagar men det löser sig alltid.
.
Kommer förhoppningsvis få nycklarna till lägenheten i mitten på nästa vecka så att jag kan börja flytta mina ägodelar dit. Lovar att ni ska få bilder så fort jag fått iordning allting!
.
Nu ska jag värma upp en bit broccoli/bacon-paj som jag lagade igår och sedan brottas lite med matteboken. Senare ikväll blir det att tända andra adventsljuset, värma lite glögg, äta några pepparkaksflarn och dra igång en bra film.
.
Hoppas ni får en supermysig andra advent mina sötizar!
.

Under The Mistletoe

Vem älskar inte julen?? Och vem älskar inte IceAge!?
Blev toklycklig när jag såg att Pixar gjort en jul-kortfilm med Sid, Manny, Diego, Ekorren (har den något namn?), Pungråttorna, Peach osv.
Måste säga att den verkligen tänder eld på julblosset i kroppen och hissar julkänslan till skyarna. Så har ni tid att koka er lite glögg, hämta en lussebulle/pepparkaka eller liknande och bänka er framför den här, så gör det.Love it!♥


Öppna länken nedan genom att högerklicka och sedan välja 'öppna i nytt fönster'. Därefter är det bara trycka på play-knappen och spänna fast säkerhetsbältet!
(http://tubeplus.me/player/1967994/Ice_Age%3A_A_Mammoth_Christmas/)

I don´t believe in fairytales

.
Vaknade för någon timma sedan och tänkte pallra mig ut i köket nu för att tillaga någon god lunch.
Därefter bär det av mot affären, så att jag äntligen kan sluta kasta hungriga blickar mot ett tomt kylskåp, vilket förhoppningsvis resulterar i en mer varierad och hälsobringande kost.
.
Det är fint väder idag så det blir nog att dra ut på en timmes träning innan jag måste begrava mig i skolböckerna resten av kvällen!

1:a December

...och 20 dagar kvar tills jag åter kommer befinna mig i mitt älskade Skellefteå med mina söndersaknade och oersättliga vänner och familjer ♥
P.s. Älskar att Emelie har bättre koll på detta än vad jag själv har. Senast igår plingade det till på skype där det stod "21 dagar..."
.
Önskar mig en av dessa sockersöta pingvinger i julklapp. Tack på förhand!
(Surfs up)

What Do You Got?

Sitter just nu och äter äggmackor och dricker te vilket var precis vad jag behövde för att komma igång. Om en timma drar jag till skolan där det väntas plugg.plugg.plugg fram tills sent ikväll med föreläsningar och den sista inlämningsuppgiften i linjär algebra. Kunde inte kännas bättre!
.
Nej, nu måste jag röra på fläsket, see u later alligators!
.

RSS 2.0