Written In The Stars

 

Efter många timmar ombord på bussen igår blev det kramkalas med mamma & Patrick, och därefter en supermysig och god middag på La Dolce Vita.

Sedan blev det en nattpromenad, hotellhäng och en grym hockeymatch innan vi släckte lampan för kvällen.

 

Imorse kickade vi igång dagen på allra bästa sätt, nämligen med hotellfrukost! (Slänger upp bilder på frukosten imorgon!)

Därefter blev det många timmar fyllda med shopping, fikapauser och tryffelprovning.

Nu har vi återigen landat på hotellet där vi tänkte låta fötterna vila lite innan det är dags att dra iväg och äta middag någonstans, fortfarande oklart var, men det kommer nog kittla smaklökarna rätt så mycket bättre än nudlar och köttbullar!

 

Vad kvällen bjuder på återstår att se men kvalitetstid blir det garanterat. Nu ska jag återgå till den yttre världen och sluta skriva här på bloggen.

 

Laterrrrrooo!

 



Funny Bunny

"Alltså jag vill bara skrika på dig just nu, men jag gör inte det, för jag håller min vrede inom mig. Och nu lämnar jag badrumet."

Någon som känner igen detta citat? Kan vara från Sveriges, kanske världens, skönaste serie iaf.

Precis såhär känner jag just för tillfället, om man byter ut personen till busschauffören och badrummet till bussen.

Nu är det så här va, att jag tryckte ner all packning (eftersom det var så pass lite) i en vanlig sportbag. Men när jag väl hoppar på tvingar bussgubben mig att lämna väskan i bagaget.
Så nu sitter jag här, utan resematen, pluggböckerna och hörlurarna.
K.A.T.A.S.T.R.O.F
Jag kan alltså inte ens lyssna på musik!?? Så nu är min plan att slå igen ögonen i 4 timmar och sedan slå upp dem igen i Stockholm.

Ville bara få ur mig ilskan lite. Jaja, älskar livet ändå. Over and Out.


Glöm inte att skratta



Uppe med tuppen, oh yes. Pigg? Njae.

 

Hur som helst, om någon timma ska jag knalla iväg till skolan för dagens två föreläsningar innan jag måste skynda mig hem, dumpa skolböckerna och hoppa på bussen som ska ta mig huvudstaden där denna helg kommer spenderas.

 

Åhh om några ynka få timmar kommer jag äntligen få slänga mig i min älskade mammas varma famn igen och återigen höra Patricks barnsliga och jobbiga, men ack så saknade, standard-fraser för att reta upp mig. Om det lyckas går ju däremot att diskutera...

 

Hur som helst, nu ska jag göra mig klar för dagens äventyr. Laterrrr!



The Sound Of Silence

 

Alltså idag har jag varit effektiviteten själv. Vaknade av mig själv runt 8 imorse (och det ska tilläggas att det var utgång på kvällen) och sedan har det varit full rulle hela dagen.

Efter frukost samt gårdagens BB-avsnitt hoppade jag, Helena och J.O på bussen som tog oss till Anna. Där blev det kex-kalas och tjoller innan vi stapplade iväg på fadderföretagsmöte på Epsilon.

 

Sedan jag kom hem igen, dvs ungefär 45 minuter sen, har jag betalat räkningar, tvättat massa kläder (eller håller på) och har precis börjat på veckans inlämningsuppgift i matten.

Strax blir det middag och Being Julia innan det återigen är dags att plåga hjärncellerna.

 

Ciao



Some Die Young

 

Ett nytt och fräscht wildcard inom musikvärlden kan ni lyssna på ovan. Call Me Maybe med Carly Rae Jepsen.
Sedan slängde jag även in ett säkert kort också, Laleh med Elephant.

 

 

Landade precis här hemma efter en helt okej dag på skolan, men nu till den viktiga infon.

Trots att klockan är 17.30 är det alltså 19 grader utomhus och fortfarande ljust! Hello Summer!

Nu däremot är det dags att dämpa magens kurrande och trolla ihop lite middag. På återseende gott folk.

 

Kärlek!


Don´t Let Me Go


Måndagsdans - direkt från hjärtat, smygerotiskt och klokrent.



Back in Business nu efter en tokskön helg med grillning, mys, film och massa tjoller.

Imorse klockan 8 däremot kickades läsårets sista pluggperiod igång med Matematisk analys i flera variabler och Mät-& Elteknik.

Sitter för tillfället hemma i lägenheten och trycker i mig lite lunch för att återigen infinna mig på skolan om sådär 20 minuter.

 

Efter middagen bär det av mot gymmet där jag ska träna livet ur mig, relaxa i poolen och sedan dra hem och skalla kudden.

 

Peace!



Morsning Korsning Solstrålar!

(FYI, Jag ligger fortfarande och myser i sängen, som en chef.)

 

Efter tentan igår blev det, såklart, en efterföljande tentafest.

Föris på liljeholmen hemma hos Jonas, Arvid, Viktor osv. och sedan bar det av mot Olearys där man möttes av många glada ansikten. Så efter många timmars chattrande, skrattande och kramande avslutade vi kvällen med en galen nattpromenad och efterfest hemma hos Johan.

Tack alla gubbar och gummor som var med igår, ni gjorde min kväll. Kärlek till er!

 

Idag blir det grillning och mys med en massa goa människor så nu ska jag kicka igång dagen tänkte jag. Later!

 

 


Gröna Flygande Koalor

 

Skrattar så jag gråter seriöst!!!

Alltså jag utmanar er. Se denna video utan att dra på smilbanden, och om ni klarar det så skriv i kommentarsfältet nedan så ska jag ordna ihop något sorts pris åt er!

…eller så är det bara lilla jag och min omänskligt dåliga humor som finner detta svindlande roligt, vilket nog är mycket möjligt nu när jag tänker efter.

 

Ps: Imorgon har jag tentamen så håll alla era tummar och tår nu, det lär behövas!


Calm - Strength - Happiness - Perfection - Joy

 

Ber om ursäkt för den urdåliga uppdateringen här på bloggen. Men på torsdag, dvs om 5 pluggdagar, så har vi tenta i matematisk analys, så tills dess hittar ni mig troligtvis sittandes vid skrivbordet med huvudet dränkt i plugg.

Därav ser mina dagar relativt likadana ut och är nog inte heller speciellt intressanta att läsa om just för tillfället kanske. Vakna > Frukost + BigBrother > Plugga i flera timmar > Middag + Serier > Promenad > Lite mer plugg > Dejt med Mr.Bed.

- Men självklart kommer det ploppa upp nya, fräscha inlägg lite då och då.

 

Har länge varit så sjukt taggad på att börja hårdträna på gym igen, så igår tog jag mig äntligen i kragen och fixade ett årskort på Atlantis. Så nu har jag sådär 100 meter till gymmet, men det kanske bästa med stället är att efter träningen har man också fri tillgång till deras relaxavdelning med jacuzzi, pool, ångbastu osv osv. Galet underbart om du frågar mig!

Så direkt efter tentan sätter vi igång, jag och min kropp. Än en gång, är så fett taggad på att börja träna igen och motivationen är på topp!

 

Nu är det däremot dags att försöka hitta plugg-motivationen och lägga allt annat (som är myyyycket roligare) på hyllan i några dagar.


Creds till er som lyckades komma igenom denna vägg av text, Laterrrr!


Såhär i Draw Something-tider...

Som mångfalden av oss i detta avlånga mellanmjölksland har nu även jag blivit besatt av den nya Wordfeud-konkurrenten Draw Something.

 

Därför tänkte jag att det ju passar alldeles utmärkt med en sådan här tutorial på hur man ritar snygga, fluffiga katter. Enjoy!

 

Och glöm för guds skull inte partyhatten!!

 

Ps: Om vi inte redan spelar med varandra, lägg till mig!

Pps: På ett villkor, att ni inte klagar på mina konstverk..


Don´t Forget To Be Awesome

Bild tagen imorse sådär 10 minuter efter att jag kravlat mig upp ur sängen. Pigg & Glad Chey -Absolut.

 

 

Hittills har dagen bestått av gårdagens Storebror-avsnitt, frukost/lunch (aka frunch) samt tentapluggande i tvåhundraelva timmar.

Och det måste även tilläggas att det faktiskt börjat ge resultat och att jag nu förstår vad jag gör = Glad Jojjo!

Så nu tänkte jag stoppa i mig lite ny energi i form av digitalgryta m. köttfärs, bacon, pastasnurror, gräddig sås och till det en fräsch sallad och ett glas mjölk.

 

Planerna för kvällen blir nog plugg i ytterligare några timmar innan det är dags att krypa ner i sängen och slå igång filmen The Help.


 

Kärlek till er!


- Uppdate: Riktigt bra film, så har ni inte sett den, gör det! Väldigt meningsfull, känslosam och tankeställande film.


Right Now

 

Just för stunden befinner jag mig på skolan och har en mysig dejt tillsammans med matematiska analysen. Då undrar ni säkert varför jag sitter och skriver ett inlägg om jag är på dejt, men det är av den enkla anledningen att jag behövde komma ifrån ett tag och tänka på annat. Det råder lite av en Hat-Kärlek mellan oss nämligen. Vi kommer överens, vi bråkar, förlåter varandra, går vidare, sedan hamnar vi i konflikt igen. Och detta på repeat.

 

Meeeen om sådär 30 min tänkte jag dra hem, stoppa i mig lite middag och sedan plugga in musik i öronen och gå ut på en liten kvällspromenad.

 

P.U.S.S


Be My Superman

Supermysig låt verkligen, lyssna och njut!

 

Idag är det precis en vecka och 4 dagar tills min mattetenta går av stapeln och jag vill bara lägga mig under täcket och försvinna tills allt detta är över.

Men nu funkar det ju inte så i verkliga livet att man bara kan fly ifrån allt som är det minsta jobbigt. Så därför tänkte jag nu sätta mig med huvudet i böckerna i några timmar och försöka bli vän med analysen.

Wish me good luck, lär behövas…


Love You To Death

 

(Första bilden, kanske fulaste också, som jag hittade på mig och Rebbz. Mycket fagert må jag säga!)

 

Precis skypat med min älskade sockertopp Rebecca uppe i det kalla norr. Favorit i repris inom en snar framtid, helt klart!! Love you babe!♥

 

Men nu till kvällens svåra beslut. Vilken film ska få äran att avsluta denna underbara söndagskväll. Dorian Gray eller det säkra kortet She´s the man? Blir att ole-dole-doffa tror jag..

 

Xoxo



Every Rose Has It´s Thorn

 

Tänkte bara slänga upp en bild på resultatet av min nagel-lekstuga här hemma idag. Flipp eller flopp?

 

Nu: Middag i form av kött, pommes och bea.



So True

 

Gaaalet väder idag, så en promenad i solen är vad som står på schemat nu!

Frukost, sett Step Up 2 & 3, fixat naglarna och sprungit runt i lägenheten och dansat. Schysst söndag so far.

 

Over And Out


Euphoria, An Everlasting Piece Of Art

 

Ikväll har jag som resten av hela Sverige också gjort, sett melodifestivalen och måste säga att jag faktiskt tycker det var rätt låt som vann detta år! (Även om jag har en liten crush på sötnöten Ulrik...)

Men som sagt, Loreen var grym och jag ä.l.s.k.a.r hennes ljuva stämma och skulle kunna döda för den.

Så nu tänkte jag spränga högtalarna, väcka grannarna och skriksjunga lite innan det är dags att krypa ner i sängen och somna in till Pocahontas.

Ja, jag är riktigt svag för barnfilmer, men det är ju ingen nyhet.

 

NattiNatti!



Toppar & Dalar

 

Lyxfrukost med hallon-/björnbärsmoothie och några äggmackor!

Om någon timma ska jag promenera ner till stan för att förhoppningsvis hitta ett par nya jeans. Lyckades ju som sagt göra sönder ett par för några veckor sedan, smidig som man är. Not.

Tänkte även försöka hitta någon mysig 2Hand-butik för jag har riktigt mycket inspiration, kreativitet och idéer i huvudet för tillfället, så vad passar inte bättre än att utöva magi och förvandla och pimpa upp lite antika prylar?

-Shabby Chick for life!

Så nu ska jag hugga in på min superfrukost och göra mig redo för dagens äventyr.

 

Later Fellas!


It´s Like That With You

(Bild tagen från google)

 

Promenader är underskattade.

Kom precis innanför dörren efter en riktigt härlig kvällspromenad samt en snabbsväng förbi affären också. Så nu är kylen fullproppad med nyttigheter, och lite mindre nyttiga saker hehe, så nu blir det att poppa lite popcorn och mystitta på någon bra film tills det återigen är dags för en dejt med My True Love.

 

Justja, Tips på bra och sevärda filmer tas emot med öppna armar så skriv i kommentarfältet nedan, i fb-chatten eller liknande!

Filmbolagen hänger inte riktigt med i mitt tempo känner jag, hurry curry, behöver fler filmer att se på!

 

Hoppas ni får en superfredag sötnötar, pöözzzz.



Paus - Play - Stop - Rewind

Ta. mitt. liv. Nej skämtåsido, men jag har nu suttit och skrivit på en rapport samt trogglat mig igenom väggar av mattetal i ett x antal timmar, och har nog ett visst antal kvar också. Så om någon känner sig villig till att byta liv med mig över dagen så hör av er!

 

Tog ett litet välförtjänt break nu och tänkte knåpa ihop något mellanmål... Det är ju såååå mycket roligare att äta mat/godsaker än att plugga!

Kanske slänger in ett litet träningspass i dagens schema också, men nu - MAT.

 

Uppdaterar senare, kärlek till er!



Magi

Jag i mitt nuvarande skick, ni får ursäkta mitt ekorrliknande utseende men jag kunde inte riktigt hitta orken till att ens försöka snygga till mig mer än såhär.

 

Tänkte summera gårkvällens sjuka, men ack så roliga, bravader lite kort med tre ord istället för ett långt inlägg:

Magiskt, Rumpskakande (aka dans) och Drama

 

Sååå idag har det inte varit speciellt mycket action här hemma i lägenheten vill jag lova. Tog en fet sovmorgon imorse och har nu avverkat två filmer plus lite BigBrother och tänkte nu börja på middagen. Sedan ska jag nog promenera iväg på affären en snabbis och handla lite ingredienser så jag kan baka cupcakes någon dag.

Nej, nu ska jag sluta skriva och kicka igång dagen.

 

Peace!

 

Litet tips från coachen: Spring inte och lek i trappor då ni förtärt procenthaltiga drycker. Kan ge krigsskador. (Typ ett snyggt jack på smalbenet)



What Doesn´t Kill You...

 

Har varit superkung väder hela dagen och nu spelas det musik på högsta volym (nästan iaf) för det är återigen dags att tagga till inför en kväll på Akademien!

Ikväll är det Caps (hänvisar till detta inlägg: Vart jag mig i världen vänder) och därefter mellanfest innan vi slutligen landar på kåren för andra gången där golvet ska gunga, rumpor skakas, svetten rinna och nya minnen skapas!

Tror det kommer bli en tokgrym kväll, så nu ska jag ta och måla naglarna och sedan hoppa in i duschen innan jag drar iväg på nya äventyr.

 

Puss på er snyggingar

 

Ps: Janne, you´re going down!



Brighter Than The Sun

 

Idag har jag varit effektiviteten själv sedan jag slog upp ögonen klockan 10.30!

Efter några timmars cad:ande på skolan drog jag hem har sedan dess hunnit med att laga middag, diska bort berget som byggts upp i diskhon, tvättat kläder (håller dock på fortfarande), dammsugit och dammtorkat hela lägenheten samt bäddat rent och fräscht i sängen.

 

Så nu ska jag belöna mig själv med att ta fram några bullar, hälla upp ett glas mjölk och mysa till lite The Lying Game innan det är dags för Mr.Bed.

 

xx



Don´t just be a part of the system!

 

"Middagen" är precis tillagad och väntar nu på sitt dystra men ack så betydelsefulla öde. Orsaken till att middagen är förskjuten såhär med några timmar beror på att jag återigen suttit på skolan från klockan 8.00-22.30 med mattepluggande och veckans inlämningsuppgift. Detta var däremot vår sista i denna kurs vilket inte kunde kännas bättre!!

 

Så nu ska jag bara dega ner mig i soffan, slå på nya avsnittet av Once Upon A Time och äta min efterlängtade middag.


Latero fellas!



Choocka Choocka Bom Bom

Söndagsmode on. Har precis ätit lunch och ska bege mig mot skolan för några timmar cad:ande samt köttande i matteboken.

Därefter ska jag hem, äta middag och sedan förvandla lägenheten till ett spa med levande ljus, ansiktsmask, hårinpackning osv. Ni vet,  göra lite sådant som gör att vi tjejer inte är ser ut som grottmänniskor.


+ eventuellt (läs högst troligen) se något/några avsnitt Big Bang Theory.

 

xx


Pump It!

 

Precis avslutat dagens träningspass, så ja jag sitter här lite lagom svettig just nu och skriver, och ska därför hoppa in i duschen alldeles strax.

 

Ikväll blir det myshäng med mina fina grabbar, och eventuellt även Rebbz ett tag om hon lyckas smita ifrån sitt familjebesök, så det kommer med säkerhet att bli en lyckad kväll!

 


Kär var det sista jag ville bli

 

Störtskön kväll i onsdags och efter en riktig slappardag igår och några timmars slitande på skolan idag tar jag nu officiellt helg. Dock så måste jag nog köra lite cad i helgen ändå så jag blir klar någon gång. (Målet är innan måndag, men vi ser väl om jag lyckas med det..)

 

Nu har jag precis varit och handlat mat så jag tänkte bara stoppa i mig lite lunch och sedan dra ut i det fina vädret igen och kanske ta en glass i solen med några kåmpizar.

Klingade rätt bra i mina öron!

 

Todilooo!



RSS 2.0