Kvalborg - Valborg - Finalborg

 

Good Morning Sunshines

 

Idag klockan 15.00 rullar bilen ner mot Lund där dagarna ovan kommer spenderas tillsammans med en hel drös störtsköna och älskade själar. Tagga tagga taggaaaa!!

Jag hoppas att ni alla får en störtskön och oförglömlig högtid för det kommer garanterat min att bli. Men nu måste jag återgå till packningen, på återseende. Puss.

 



Kom våren, kom skratten, kom tårarna om natten

Mitt andra hem, skolan... tragiskt men sant. (Bild tagen idag- sommar snart!)


Äntligen helg! Och efter en fett långdragen skoldag är jag hemma i läggan igen, så nu tänkte jag pallra mig ut i köket för styra upp någon schysst fredagsmiddag. Därefter ska jag inta soffläge och se ikapp alla nya serieavsnitt jag missat under veckan och bara ta det fetlugnt precis hela kvällen. Klingade rätt bra i mina öron.

 

Imorgon väntas en shoppingrunda på A6 med fröken Magnusson, vilket ska bli mycket trevligt, och sedan en sväng förbi gymmet innan det är dags för middag. Kvällens planer är fortfarande oklara men det blir troligtvis packning inför helgens/måndagens bravader och någon bra film kombinerat med smarrigheter.

 

Latero dudes!

 

Ps: Kom ihåg att lägga till mig på instagram om ni inte redan gjort det, missmarklund!


Moments Die


Brott: Ni är olovligt långt borta...


Straff: Uthängda på mongobilder här på bloggen.

 

God Kväll! Jag är nästan precis hemkommen från en kvällslaboration på skolan, så efter att ha varit uppe på fötter sedan 6.15 imorse och varit igång konstant sedan dess har jag nu lika mycket energi som en död mammut.

Min mage har kurrat sedan klockan 20.00 ungefär så nu är tänkte jag ordna lite kvällsfika och sedan knocka kudden.

Imorgonbitti ringer väckaren vid 7 för att sedan möta upp Anna på gymmet vid 8. Därefter väntas plugg, cv-utdelande, plugg, mat och åter plugg innan det återigen är dags att inta sängläge.

 

Mitt liv är verkligen inte speciellt händelserikt just nu (som ni ser ovan), även om det är full rulle varje vaken sekund ungefär... konstigt det där.

 

Till helgen har jag däremot EXTREMT grymma planer!! Återkommer med detaljer i ett senare inlägg.

 

Puss på er mina sötnötar!


Things better left unsaid

Am I right or am I right?

 

Denna måndag har verkligen varit en skruttdag...

 

Från klockan 8.00 till klockan 19.00 har jag alltså infunnit mig på skolan med huvudet i matteboken. Men som tur var så var jag omgiven av en massa goa människor. Min räddning.

Så för tillfället är det en relativt brainfuckad Johanna som sitter här och skriver.

 

Nu däremot tänkte jag göra mig lite fruktsallad och sedan återgå till mitt CV-fixande innan det är dags att släcka lampan för kvällen.

 

Toddiloo!



Oskars förälskelse

Som rubriken antyder har min kära vän Oskar, aka sunshine, gått och förälskat sig i en liten irländsk flicka på 17 vårar.. kommentarer är överflödiga. Läs nedan och döm själva.

 

 


Forgive and Forget

 

Från klarblå himmel och strålande sol till mörkgrå moln och spöregn. Nej Sverige, skärpning. Drömmer mig bort till varmare platser och försöker intala mig själv att det kommer vara sommar och sol då jag öppnar ögonen igen…

 

Sov i princip bort dagen idag och har sedan jag vaknat hunnit med en massa olika hushållssysslor och tänkte nu göra mig redo för kvällens äventyr.

 

Det har även blivit en liten change-of-plans gällande trippen till Lund på valborgs. Istället för att bo tillsammans med ett tiotal gangstergrabbar i ett 19kvm stort rum kommer jag istället bo med Anna hemma hos hennes kompis. (Upgrade? I think so..)

Men oj vad vi ska skapa kaos där nere! Längtar typ ihjäl mig!

Någon av er läsare som ska dit? Och har ni inte planerat något för valborgs än, dra ner till Lund så kickar vi lite ass tillsammans!

 

-J

 

 


Silly Boy

 

Extremt bra kväll igår!! Så tack till alla ni som var med och gjorde den!

Den här morgonen däremot ska vi inte ens gå in på, men herrejisses vad sliten jag var, och efter att ha kravlat mig till skolan (sådär lagomt bakis-mysig) krigade jag och Karl-Johan igenom en hjärncellsdödande laboration i drygt 4 timmar. Men det grejade vi lätt!

 

Så sedan jag kom hem igen har jag i princip bara skiftat mellan soff-& sängläge tittandes på The Hills. Välbehövligt och välförtjänt.

 

Nu är det dags att inta lite energi i form av en god, matig omelett samt en fräsch sallad. Sounds pretty good to me, later!

 


Crazy Bitches

(minnen...)

Dagens föreläsningar är nu avklarade och om några timmar är det maskinsittning, vilket ska bli så förbenat roligt, och därefter blir det kaos på akademien resten av kvällen!

Imorgon däremot är väckaren ställd på 06.30 då vi har laboration klockan 8.00. Jippiiieeenej skjut mig! ..fast det löser sig nog.

 

Nu håller min mage på hungra ihjäl så jag ska trippa ut i köket och göra mig lite lunch.

 

Hoppas ni alla får en grym onsdag (lill-lördag) och slår klackarna i taket!

xo

 


What goes around


"Nyttiga livet – Here we go!"


Som så många andra har nu även jag skaffat Instagram, heter missmarklund för er som är intresserade!

Då jag sällan har tid att sätta mig ner och skriva inlägg nu för tiden (gör mitt bästa) så kommer jag troligtvis vara mer aktiv där då det i princip bara är att ta ett foto, vilket jag gör mer eller mindre hela tiden. Så är ni sugna på att följa mitt liv genom bilder så vet ni att jag numera finns även på Instagram.

 

Är precis hemkommen från gymmet där jag kört ett mördande konditionspass så nu tänkte jag hoppa in i duschen innan det är dags att bege sig mot skolan för lite föreläsningar.

 

Over And Out


Burn It All Up In Flames

 

Shit pommes vad denna helg gått fort. Har knappt hunnit förstå att det varit några lediga dagar över huvudtaget utan har varit busy busy med träning, skolarbeten och annat.

Har även hunnit med några långa, djupa och mysiga samtal med två av mina absoluta favoritpojkar, nämligen Björn och Oskar, som jag numera träffar alltför sällan då vi alla bor i olika städer.

På valborgs åker vi i alla fall ner ett gäng till Björnens lya nere i Lund, så då får jag äntligen återse deras söta små ansikten och krama om dem lite! Längtar. Kommer bli så galet roligt!

 


Fredag den trettonde...

 

..Och denna dag har rullat på precis som vanligt, om inte bättre. Så min teori är att någon dude där uppe verkligen måste älska mig, eller så händer allt ikväll. Taket kommer rasa in, hårsprayen börja brinna i håret, får oväntad besök av zombies osv osv.

Så frågan jag ställt mig hela dagen är om man ens vågar dra på gymmet en dag som denna, och efter många timmar av fokuserad hjärnaktivitet är svaret på den frågan ja.

Om jag kommer hem med brutna armar, gipsade ben etc. återstår dock att se.

 

Idag har jag infunnit mig inom skolans gränser mellan klockan 8.00 och 15.00. Därefter tog jag och Helena en härlig cykeltur till Ica Maxi där vi inhandlade lite mat, tjollrade samt hämtade ut ett paket.

Nu däremot är det dags att inta min kvinnliga roll och bege mig ut i köket för att trolla ihop lite middag.

 

Kärlek till er!



Where do I begin?

 

Den ständigt växande plugghögen kan snart liknas vid en skyskrapa, trots att jag, bara det senaste dygnet, lagt sisådär 13 timmar på det… men jaja, snart sommar!!

 

Sedan jag kom hem från skolan idag klockan ungefär 21.30 har jag hunnit med att socialisera mig med någon dude från grannens preparty, lagat ”middag/kvällsmat” och kollat några avsnitt The Hills. Love it!

 

Imorgon bitti väntar gymmet så nu är det hög tid för lilla fröken Marklund att pallra sig i säng.

 

Puss och hallon! (som Joel hade sagt)


Ahhh... men

HappyHappyHappy!! Blir alltid lika glad då jag kommer hem och hittar små söta paket bland alla räkningar och reklamblad.

Detta är vad mina ögon fick syn på idag:

 

 

Ett till synes enkelt och diskret paket, men oj så lycklig jag blev då jag öppnade det och fann detta:

 

 

 

 

Tack så mycket Loa, här ska njuuutas! Kärlek i massor!


Love is not a maybe thing

 

Tillbaka till verkligheten idag då efter ett, trots sjukan, superhärlig och bra påsklov!

Idag väntas en 4 timmar lång skoldag med föreläsningar, men det känns mest bara kul då jag äntligen får återse alla fina ansikten och krama om alla som varit borta under lovet.

Därefter väntas det middag här hemma följt av rapportskrivande. Då den blir klar tänkte jag krypa ner i sängen, slå på något/några avsnitt The Hills och invänta besök från Mr.J.Blund.

 

Det var min dag lite kort, hoppas ni får en härlig tisdag sötungar!

Pöözzzz



I could be anything you like

 

 

Efter två timmars städande (till låten ovan bland annat) är nu lägenheten renare och fräschare än någonsin. Rätt stolt att jag äntligen tog tag i det faktiskt.

Älskar doften av nystädat verkligen, men första pris tar självklart lukten av nybakade godsaker!

 

Nu måste jag däremot sätta mig ner och skriva på rapporten som ska vara inlämnad någon gång under nästa vecka (bra koll -absolut!) och därefter blir det middag och en sväng förbi gymmet för att träna livet ur mig.

 

Later fellas!


F**k u betta

Har totalt glömt bort att visa det jag fick med mig hem från stockholmresan, men bättre sent än aldrig.

 

 

+ En i svart

 

 

Ett par midjehöga vintage-shorts från Beyond Retro.

 

 

Sprang även på denna supersöta Mumin-mugg som nu gjort Muminmamma, Lilla My, Stinky och de övriga familjemedlemmarna i köksskåpet sällskap.

 

 

Mycket exklusiv bild direkt ifrån provrummet. Förlåt, men jag orkade inte dra på mig dem nu och styra upp en bättre bild så denna får duga.

 

Blev även en mascara och lite annat krimskrams. Men nu väntar en dejt med min högt älskade man Mr.Bed så vi får höras senare. Xx


People throw rocks at things that shine

 

 

Påsken är här, det är lov, alla springer runt med ett leende på läpparna och det kanske bästa med denna helg är att jag och Olle kommit överens om att ta ett litet break i vårt "nyttighets-vad", så därmed ska ett påskägg fyllt med godis inhandlas!

 

Det konstiga med lov är att man egentligen borde ha all tid i världen till att bocka av saker ifrån att-göra-listan, men istället är det som att tiden går på snabbspolning och man får mindre gjort om dagarna än i vanliga fall. Sorgligt men sant.

Så idag står iallafall vårstädning av lägenheten, träning och hallon-/kokospaj-bakning på schemat. Och detta ska banne mig vara gjort innan lampan släcks för kvällen.

 

Lovar er även bättre uppdatering här på bloggen, men som sagt, jag har varit rätt busy med livet nu ett tag men jag ska göra mitt bästa.

 

Puss så länge!


Äta bör man annars dör man!

 

Lyckan när man tar in posten och hittar ett supergulligt påskkort bland alla räkningar och reklamblad!

 

Tack M & P!

 

Nu ska jag däremot pallra mig iväg till Hemköp för veckans storhanling.

Sugen på att bära matkassar? Ring 073-840 99 27. Tack på Förhand!


I wasn´t looking for this

 

Man kan inte annat än älska hotellfrukost ♥

Glömde ta kort på efterrätten som var våfflor med grädde och bär. Var lite för glupsk.

 

 

Hotellrestaurangen/baren. Supermysigt ställe!

 

Chokladbutik med bland annat hemmagjorda tryfflar.

- Skulle verkligen vilja bo där!

 

 

Självklart blev det ett besök förbi lakritsbutiken också.

(Dock är ju inte jag speciellt förtjust i lakrits, men smaken är som baken!)

 

Nu är det hög tid att bege sig mot skolan för några timmars pluggande. Veckans inlämningsuppgift gör ju inte sig själv tyvärr.

Puss på er snyggon!


RSS 2.0