Never Say Never

Har haft en STÖRT BRA helg med mina flickor!! (därav den dåliga uppdateringen, har verkligen inte haft någon sekund över att lägga på bloggen)
De anlände alltså i fredags runt 3-tiden där de möttes upp av Anton (även kallad Aioli) med denna skylt:
.
.
Därefter tog vi bussen till mitt crib och gjorde oss redo för trevligheter inne i staden med massa goa människor.
Först blev det 3D-bio (Tintin) och sedan förfest hemma hos Tom innan vi landade på Pipes där vi var V.I.P, True story. (Ibland är det bra att känna folk som har inside-kontakter, tack hannes)
Bartendern körde alltså iväg de som satt vid bordet och sa att det var var bokat för champagne, och jo, mycket riktigt så blev vi bjudna på både champagne och annat hela kvällen. -Galet...
.
På lördagen tog vi sovmorgon till ungefär 12 och gjorde oss sedan klara för en shoppingdag på A6 & Ikea. Mycket lyckat, och alla fick med sig påsar (i plural) hem.
Senare på kvällen var det återigen dags för utgång så vi snyggade till oss drack lite drinkar här hemma innan vi hoppade på bussen och mötte upp folket inne i staden.
Kvällen spenderades på APT med en hel drös härliga och glada både kända och nya ansikten! Läskigt roligt det har varit i helgen, och för att citera Emelie, "jag vill bo här..."
.
Igår, söndag, tog vi det bara lugnt och mysfikade i flera timmar på ett litet fik inne i staden, gick ner och satte oss vid vattnet, tog massa bilder osv. På kvällen åt vi varma mackor, chips, såg film och bara mööööös.
.
Klockan 7 imorse ringde väckaren så efter några snooze-tryckningar kravlade vi oss upp på benen och gjorde oss klara, packade, åt frukost och promenerade iväg mot bussen. Min föreläsning började klockan 10 så flickorna fick utforska Östra centrum innan de kom till skolan igen då jag hade lunch.
Sen var det dags för avsked, -Älskar er flickor!!♥ Kommer bli tomt i mitt rum...
.
P.S: De flesta bilderna är tagna med Emelies kamera så lägger upp de så fort jag får dem! Ni får nöja er med dessa under tiden
.
Mina två nya skärp; ett etno/indianmönstrat och ett svart
Ett av mina många kap som jag haffade i lördags.
Inflyttningspresent - En ostbricka med tillhörande smörkniv och älg-osthyvel
.

Turn it on

Klev nyss innanför dörren och ska bara snabbduscha och sedan bege mig in mot staden igen för att möta upp Anton & HankTheTank för att smida lite planer innan M & E anländer till juneporten!
Kan knappt vänta till att få se deras ansikten haha, nejmen efter tonvis med kramar osv ska vi iallafall ta en buss hem hit och göra oss redo för kvällen smutta på lite goda drinkar. Sedan bär det av in mot staden igen där det väntas 3D-bio med massa trevligt folk (där förfesten fortsätter) och därefter utgång!
.
Efter en lång sovmorgon på lördagen blir det shopping för hela slanten (bokstavligen), go'middag och vad kvällen bjuder på återstår att se. Uppdaterar senare i helgen.
P.U.S.S
.
Bild på torget i Skellefteå.
"Lyftet"

Take it off

Hemma efter en långdag på skolan (8.00-17.00) och har just ätit middag och städat mitt rum. Nu är det bara resten av lägenheten kvar, men då får jag som tur var hjälp av mina 2 roomies.
Vill ju att det ska vara fint här när flickorna anländer!
.
Imorgon har jag laboration klockan 8.00 på morgonen (och det är minst sagt jobbigt att kravla sig upp ur sängen den tiden..) och sedan måste jag göra lite ärenden och fixa lite innan jag ska möta upp M & E på Juneporten.
.
Har äntligen tagit tummen ur och fotat det jag köpte på stan förra veckan och skorna som sprungit hit och nu står i min skohylla och bara väntar på att användas. I´m lovin it!
.
Från MONKI
Metallic är farligt snyggt
Nya älsklingar i skohyllan, från märket LUNDBERG.
Easy cover -red & Microshadow -xocoatl från MUS.

The rain falls hard

Idag blev det middag på Timeout med Rasmus, Johan, Janne och Mathilda - mycket trevligt!
Frågan är vad de spelade för musik för det var alltså en av låtarna som lät precis såhär "gummi, gummi, gummi, gummi, gummi....." med lite beat i bakgrunden. Liksom vadå?
Jaja, tacka gudarna för spotify
Ska bråkas lite med matteboken (linjär algebra med geometri) ett tag nu innan det blir filmtittande eller liknande i sängen, så nu återstår det ju bara att se vem som dimper in i väggen först...
.
Mina små "barbapappa-figurer" fick sig en ny familjemedlem nu under halloween, nämligen herr pumpa.

Now I Know

Har som vanligt bråttom på morgonen, måste sluta snooza, och just nu sitter jag och tuggar i mig frukosten för att sedan springa till bussen. See ya later alligators!
.
Bjuder på lite ögongodis så länge!

Do it like a dude

Nu släcker jag lampan. Godnatt!♥
.
.
P.S: Imorgon väntar maaassor av ekvationer som ska lösas och man kan ju bara hoppas att de ser ut som ovan...

Put your lipstick on

Godafton snyggingar!
.
Dagen har bestått av föreläsning, matteräknande på skolan och sedan en tripp in på stan med Olle, Janne, Anton och Simon. Det var också första gången jag var in på Expresso House vilket tydligen var extremt lustigt enligt pojkarna...men det är sådant man får bjuda på.
För mig blev det endast en firefly, men den var riktigt god (även om alla, läs olle, skulle smaka av den hela tiden) och efter fikapausen bar det av till myrorna där det inhandlades lite fynd innan vi mötte upp HankTheTank på bion för att köpa biljetter till på fredag. Då blir det nämligen Tintin i 3D (vill inte ha någon kommentar om filmvalet, okej?) med gofolket här nere och mina sockertoppar från Skellefteå!
.
Usch vad jag längtar till på fredag. Helg, Fest, Shopping, Goda middagar och massa myyyys med mina 2 hjärtan!
.
.
.
.

Perfect Nightmare

Idag drog vi igång med 2 nya kurser, nämligen Tillverkningsteknik och Linjär algebra. Känns rätt skönt att bara ha två kurser igång samtidigt men tydligen kommer vi få inlämningsuppgifter osv varje vecka. Men det ska nog gå bra!

Hänförd - Fångad - Fast - Besatt av alla dessa serier!? Helt galet hur många olika man kan följa på samma gång, och hur mycket tid man faktiskt lägger ner (slösar?) på det... Jersey shore, How i met your mother, GossipGirl, Hart of Dixie, Chuck, OneThreeHill, 90210...ja, listan kan göras lång!
Antar att jag inte är den enda som slaviskt följer dessa, egentligen, onödiga serier men fick bara ett infall om dessa tidsdräpare nu när skulle äta middag och av ren vana startade igång ett avsnitt Dixie..
.
Aja, nu blir det att starta igång en tvätt, gå igenom kylen/frysen och skriva en inhandlingslista, städa och sedan krypa ner under täcket och skypa lite med fröken Englund!♥
.
Puss&Kram
.

Mission Accomplished

Vet inte var jag ska börja (eller sluta), så jag skiter helt enkelt i det och sammanfattar ihop gårdagskvällen och timmarna fram till nu med 2 meningar. -Spårat kul kväll igår hemma hos först Simon med en massa goa & glada människor, och sedan den ökända fetfesten hos Hampe. Sedan fortsatte vi kvällen/natten/fram till nyss hemma hos Rasmus där det som vanligt alltid är action!
.
Chips, ostbågar, popcorn och JULMUST (hur gott!?) är vad jag bunkrat upp mig med nu inför min dubbeldejt med sängen och datorn. Planen är att hinna se minst 3 filmer innan Mr.John.Blund kommer på besök, men vi får väl se hur det går... är som sagt pretty trött.
.
XX
.

I´m in it to win it

3 av 3 tentor är nu avklarade och det kunde inte kännas bättre! Och som utlovat firar vi tentafriden ikväll med fetfest hemma hos Hampestampe! (hörde även snack om popcorn & pizza...)
-kommer bli en minst sagt galen natt om jag känner folket rätt
Så nu ska jag bara byta kläder, sminka mig lite och bege mig in mot staden för att möta upp Mathilda och Helena för lite fika och fördrinkar innnan vi drar vidare på äventyr!
.
Ps: Mindre än en vecka kvar tills mina gobitar från skellefteå kommer hit nu, den 28:e oktober smäller det!♥
.
Tokglad chey - jepp

I don't want to be anything other than me

.
Väntar på att denna flicka, som just pallrade sig upp ur sängen, ska göra sig klar och möta upp mig på JTH
snabbtjej.nu

If you told me to

Godmorgon världen!
.
Idag väntas myspluggande i skolan med fröken Elvesten och kanske några av grabbarna också med tanke på att det eventuellt kanske kommer finnas kladdkaka...
Sista tentan, Ritteknik & Visualisering, går av stapeln imorgon klockan 12 och det känns faktiskt riktigt bra att få den gjord så man kan slappna av igen. Och självklart firar vi tentafriden med lite fiesta på kvällen!
.

Sexy & I Know It

Bildbomb från dagen:
.
Pretty nice, right?
Varje morgon besöks denna löpbana av en äldre herre som brukar rasta sin rullator genom att gå cirka 3 varv...hurtigt värre!
Älskar att de målat mönster på husen i olika pastellfärger.
.
Vad kan vara skönare än att pumpa lite muskler i detta exklusiva gym samtidigt som regnet svalkar ens kropp?
.
Förlåt, mina ögon har tappat hoppet om livet (Anton agerade paparazzi)
HankTheTank & Alvila (aioli)

Kurrahide

Uppe med tuppen!! eller hur var det.. Tog en liten för lång sovmorgon idag men det var jag, enligt mig, värd.
Gårdagen bestod av min första officiella shoppingrunda på stan sedan jag flyttade hit (det vill säga lite mer än 2 månader). Fick med mig en ny mascara, en ögonskugga, en cover och två snygga toppar ifrån Monki som det kommer upp bilder på senare!
Träffade även Janne & Joel så efter ett mål på Sibylla begav jag mig hem för att festfixa i ordning mig. Sedan tog jag första bästa buss in till staden där det väntades uppladdning @Helenas place och sedan utgång på Akademien. Kvällen avslutades med lek i en lekpark med 3 sköna grabbar ur klassen.
.
Nu var min plan att först hoppa in i duschen och sedan gå ut och fota lite, Over and Out.
.
(Min kusins övernaturliga förmåga kan ni se mer av här: http://kurrahide.se/ )

I´d rather make mistakes than nothing at all

Hemma efter en lite udda busstur med en minst sagt hektisk chaufför som uppenbarligen ville ta en liten extrasväng in på smågatorna förbi Ronnys VVS service innan vi, efter att ha kört cirka 10 minuter åt fel hål vända bussen, köra tillbaka och fortsätta på rätt busstur. "Dagens fail!" för att citera Anton.
.
Tentan däremot gick bara finfint och nu återstår bara en sista tenta denna period. (på lördag!? hur dumt det än låter)
Ikväll ska jag bara inta chill-mode och baka kladdkaka, se film, serier och bara myyyyysa!
.
Peace & Love!

Blå Solnedgång och Apelsinfärgad Rök

.
Here we go again, tenta nummero dos, Hållbar teknik. Uppdaterar senare idag, håll tummar och tår för mig nu.
See u soon macaroon!


Everything you´re not

Första tentan - CHECK!
.
Hur den gick återstår att se. Den gick troligtvis bra fram till uppgift 9 av 15 då de berättade att det var en timme kvar av skrivtiden, dvs Lilla fröken Johanna fick skriva som en tok på de sista uppgifterna för att hinna...
Skippade stegen läs frågan - tänk igenom svaret - formulera ner på papperet och använde mig istället av metoden "skriv-det-första-som-kommer-upp-i-huvudet" men nu är det gjort iallafall!
.
Nu efteråt har jag hunnit med en bussresa, ett telefonsamtal med mamma som ville ha update om hur det gått,
Ändrat >2 samtal med Janne (så viktigt att han påpekade att jag glömt skriva det här i bloggen haha)<,
ätit middag och även skypat med M & E som förövrigt bokat resan hit nu den 28:e oktober!! Saknar ihjäl mig efter er!♥
.
Redan imorgon väntar nästa tentamen i Hållbar teknik så det är nog dags att sätta igång med plugget nu antar jag...
.
Bild från studentveckorna -11

Hur många centimeter har vi kvar?

2 dagar kvar nu... sedan är det dags för första tentan och ja, jag har sån fruktansvärd stress/ångest just nu så det finns verkligen inte. Men ska skona er från allt som rör plugget nu och avlägga en sista rapport om var jag kommer befinna mig resten av helgen.
Idag & imorgon kommer jag låsa in mig på rummet med huvudet i boken så då vet ni var ni har mig. Lovar att uppdatera mer efter helgen.
Love!!
.

Prickiga zebror & Randiga giraffer

Dessa underbara etno-byxor var vad som väntade i paketet idag. Love them!♥
Grymt snygga, fränt mönster, 199kr och riktigt bekväma dessutom! Vad tycker ni? Hiss eller diss?
Nu är det iallafall dags för att sätta igång en bra film och poppa lite popcorn kvällen till ära.
.
Ha en fin fredaskväll babes!

Playing in the sand?

Godmorgon Solstrålar!
Hoppas ni också vaknat på rätt sida idag, för det har iallafall jag gjort, så nu hoppas jag bara detta håller i sig.
Har just ätit "frukost" i form av mackor a´la Johanna, vaniljyoughurt med frukt och ett glas mjölk.
-Bra start på en förhoppningsvis bra fredag!
.
Dagens planer: Ringa morfar som fyller 69 år idag!
Hämta ut ett paket från Nelly
P.l.u.g.g.a
Ut och springa?
Tentaplugga lite mer
Laga middag
Äta middag
Ha fredagsmys och se en bra film
Bild från i våras med Mikkan.

He´s No You

AIK vann mot Luleå ikväll - gött! Då kan man sova gott inatt!
Hittade även dessa go´bitar på deras hemsida, http://www.skellefteaaik.se/content/ :
.
Märke att fästa på overallen kanske?
eller är du sugen på ett nytt iPhone-skal?
eller perhaps ett fiskedrag eller några nya julgranskulor?

Mmmm...marabou!!

Har just slukat 3 mackor, ett äpple och druckit nyponsoppa så nu är jag mätt som ett lejon.
Men nu är det ju så att jag är en kvinna och som ni alla säkert vet så behöver vi choklad, så jag inhandlade det påväg hem från bussen idag. Nu ska jag dyka ner i plugghavet så får vi höras när jag kommer upp till ytan igen.
See you later, crocodiles!

I spend my time just thinking about you

Och DÄR stängde jag böckerna för kvällen! Har faktiskt varit en duktig flicka idag och gjort klart alla instuderingsfrågor till Materialtekniken och börjat på dem för hållbar teknik... men nog tjatat om skolan.
Istället för att sola på min "middagsrast" så tog jag en härlig och uppfriskande promenad här i området med målet att lära mig hitta mer än till & från bussen.
Då ringer plötsligt min kära far så jag pratar med han ett litet tag innan jag avslutar min runda med en sväng in på Willys för att inhandla tuggummin och tranbärsdricka (Jokk for life)
.
Nu ska jag krypa ner i sängen, se ett avsnitt GG och invänta Mr.J.Blund. Sov så gott bejbs;*
Plugg-mode
Fotbollsplan, löpbana, utegym och volleybollplan direkt utanför fönstret är rätt nice då man ibland måste vila ögonen från böckerna...

I´m Made Of Wax, Baby, What Are You Made Of?

God Eftermiddag Alla!
.
Klev nyss innanför dörren här hemma och ska alldelles strax ta tag i, håll i hatten nu, plugg! (svårt att få med ironin i skrivna texter har jag märkt...)
Hur som helst så har jag laddat upp nu inför flera timmars förhoppningsvis effektivt pluggande med mackor, vaniljyoughurt, frukt, tuggummin osv osv. Tänkte nog ta ett litet break runt 6-tiden för att laga någon middag och kanske sola lite.
Senare ikväll blir det skype med Rebbz (uppdateringar, mysprat och skitsnack) och sedan Mathilda (diskutera frågorna i hållbar teknik och kanske, med 100% säkerhet, lite annat också)
.
Låten nedan väcker känslor och får minnen att vakna till liv vill jag lova. Lyssna och njut!
.
Bjuder även på Rihannas nya med Calvin Harris.

Reaching High Feeling Low

Myser för tillfället med min färgglada virkade halsduk, som är införskaffad på GT förra vintern om jag inte minns helt fel, i väntan på att Therese ska ringa på dörren.
På schemat ikväll står det bland annat: Tippex:a över några småfel på ritningarna som ska inlämnas på fredag och kolla igenom lite instuderingsfrågor i Hållbar teknik.
När vi är klara med dessa festliga och enormt glädjefyllda punkter och Tessan dragit hem blir det nog att somna till det senaste avsnitten av How I met your mother.
Pöwzz!
.
.
.
.

Vikings And Porn

.
Detta är alltså hur världen ser ut i dagens läge.
Eftersom jag finner den här typen av skapade, eller konst kanske jag ska säga, väldigt fängslande och fascinerande så kunde jag inte låta bli att märka den lilla "hobbit-ön" längst ner i högra hörnet... undrar om Frodo bor där... måste kanske ta en tripp dit och undersöka saken! Någon som vill följa?

It's so hard for me to walk away, But I know I can't stay

*puhh*
Har i princip suttit med huvudet i boken nu sen jag kom hem idag klockan 5 (med undantag från att laga mat, mysprata med folk på fb, skype osv).
Söker efter rätt ord... less, uttråkad, orkeslös, utbränd, tärd, utmattad, slutkörd, trött, finito? Finns nog inget riktigt bra ord som beskriver hur slut jag verkligen är just nu. Men men, väckaren är ställd på klockan 8 imorgon för då är det upp och hoppa för att göra lite nytta innan morgondagens föreläsning som börjar klockan 15.00.
.
Dessa sängar skulle jag mer än gärna vilja provligga i... eller vad säger ni?
Måste erkänna att den andra bilden är min favorit. Tänk att bara guppa i vågorna, glida runt på havet i solnedgången och bara "go-with-the-flow" så att säga - fett nice ju!
(tagna från google.se)
.

Men ikväll får jag nog nöja mig med min egna säng, Sov så gott och dröm snälla drömmar!♥


Kiss the rain goodbye

Nu är det måndag och precis en vecka kvar till första tentan och ja, ångesten har hittat hem även till mig. Jag lovar att jag ska försöka vara aktiv med bloggen trots att veckans mission är att plugga varje vaken minut nu i en vecka framåt...
.
Har ritteknik klockan 13.00 så jag ska börja bege mig mot JTH nu hade jag tänkt. Det blir alltid mer gjort på skolan av någon konstig anledning, så ska sätta mig och göra några instuderingsfrågor innan lektionen drar igång.
.
Over and Out!♥
.
.

Show Me How To Live

PluggPluggPlugg är det som gäller nu i helgen och en vecka framåt, för sen är det dags för tentamen i Materialteknik, Hållbar teknik och i Ritteknik & Visualisering.
Idag har jag suttit på skolan med Jesper, Johan, Rasmus och Jean och lyssnat på "skönsång", skrattat så jag gråtit och jobbat på våra inlämningsuppgifter i rittekniken... Snart klar vilket känns galet skönt!
.
Åt nästan nyss middag (om man kan kalla det för det den här tiden), klyftpotatis med marinerad fläskfilé, och nu blir det nog att dra igång någon bra film och bara mysa ner mig i min Fatboy! (vet ni inte vad det är så googla;)
.
P.U.S.S på er!
.

Every Hello Ends With A Goodbye

Hoppas ni haft en mysig fredagkväll allihopa!
Det har jag trots min nästintill obotliga huvudvärk lyckats ha tillsammans med ipren, popcorn och film; The Change-Up.
.
Ps: Glömde linserna imorse så ögonen har nog fått anstränga sig lite för mycket under dagen.. - my bad
.
Men nu kallar Mr.Bed på mig för imorgon väntar nya äventyr och då gäller det att vara utvilad och utan huvudvärk!
.
Extremt skön låt att somna till!

PPP & Mojo-Jojo

Mojo-Jojo (Johanna), en intelligent men galen apa till vetenskapsman vars mål är att ta över världen. Han kommer ständigt på nya uppfinningar i försök att stoppa powerpuffpinglorna. Han kom först från professor Utoniums lab (Han hette Jojo då) och hjälpte han men det gick inte så bra, han knuffade Utonium så kemikalien X hamnade i blandningen för att skapa en liten flicka men då skapades powerpuff pinglorna! Mojo Jojo är Powerpuff pinglornas värsta (bästa) fiende!
.
.

Powerpuffpinglorna skapades när Professor Utonium blandade socker, peppar, salt och allting som är snällt - men av misstag hade i Kemikalien X. De har många olika superkrafter, till exempel är de superstarka, supersnabba och kan flyga. Powerpuffpinglorna bor tillsammans med professorn, och tillbringar vardagarna i förskolan.

  • Blomman (Malin), har långt orange hår, rosa ögon och rosa kläder. Hon är ledare för powerpuffpinglorna, och den som beter sig mest vuxet och sansat. Hon vill känna sig smartast av systrarna. Hon har en förmåga som ingen annan har av systarna, att spruta eld och is.
  • Bubblan (Emelie), har blont hår i två tofsar, blå ögon och blå kläder. Hon älskar att rita och blåsa såpbubblor, och hennes naiva överkänslighet gör att hon ofta (felaktigt) betraktas som gruppens svaga punkt alltså hon är så söt så det är nästan omöjligt att göra illa denna flicka. Hon har en skrikförmåga.
  • Buttran (Who?)

Off to school

Sitter just nu och försöker trycka i mig lite frukost och sedan måste jag springa till bussen.
Föreläsningar (plural) och laboration väntas på skolan idag... - tagganuråå som Anton (Aioli) skulle ha sagt.
Uppdaterar senare idag, ha det så bra så länge! Later!♥
.

For You I Will

Då var det dags för en summering av dagen: Skola mellan 8.00 och 16.00, hem och laga middag, äta, skriva blogginlägg, läsa igenom kapitel 5 i hållbar teknik till morgondagens grupparbete, sova några timmar sedan tillbaka till skolan igen.
.
Sitter för närvarande och snackar med Mathilda på skype och vi hälsar alla en riktigt GOD JUL (i förskott)!
Pussss
.

Äppelpaj?

Imorse påväg till skolan körde bussen förbi detta skyltfönster där någon uppenbarligen ville dela med sig av sitt fantastiska pajrecept! Knäppte detta kort med mobilen i farten så ni får ursäkta kvalitén.
.

Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me

Planerna om vårt bullbak igårkväll gick väl litegrann upp i rök då det var Mingelkväll på Akademien och större delen av gänget ville dit istället. Då minglet slutade runt 22-tiden ansågs det vara för sent att börja baka så kvällen avslutades med myshäng på Olearys med ett riktigt härligt gäng och en kamera. (bilder kommer senare)
.
Har precis ätit lite mackor i hopp om att få upp energinivån lite för nu tänkte jag ta tag i inlämningsuppgiften i Rittekniken som ska vara inne nästa fredag (men det är lika bra att få den ur världen).
Kan slänga in någon bild på resultatet senare om jag hinner.
Har olagligt mycket plugg nu, och den 17:e har vi vår första tenta!!! Så nu har jag inte tid att skriva mer utan ska ta tag i livet. Kärlek!♥
.

Just so you know

Nyss hemkommen efter en föreläsning i Materialteknik och sitter för tillfället och äter potatisgratäng, barbeque-marinerade köttbitar och bearnaisesås. -Snuskigt gott!!
Idag är det som ni alla vet Kanelbullens dag. Så det firar vi med att baka MASSOR av bullar hemma hos Simon ikväll. Ska bli riktigt roligt (och förhoppningsvis gott) att se hur resultatet att vårt bullbak blir.
.
Ta och ät lite bullar nu om ni inte redan gjort det, och har ni det, ät fler!
Finns inga gränser! (förutom tajta byxor...)

Why try to fit in when you´re born to stand out

Äntligen hittat tillbaka till bloggen nu efter en go´middag bestående av hembakad pizza och en sallad.
Helgen har bara svischat förbi och jag har inte gjort annat än att bara följt med likt ett löv i en tornado.
.
(På tal om löv - Hösten är här!! Och jag är jättesugen på att gå ut och fota lite fina höstbilder nu då alla träden är målade i kopparröda nyanser och den glittrande daggen vilar i gräset. Ska ta tag i det någon dag!)
.
I lördags tog jag en välbehövlig sovmorgon, tränade, skypade och bara mystittade på film hela kvällen. Mycket skönt. Och igår, söndags, tog jag äntligen tummen ur och hängde upp mina tavlor som jag fått av min älskade kusin Felix (http://kurrahide.se/), dammsög hela lägenheten, vek tvätt och massa andra sysslor fram till middagen.
Senare på kvällen drog jag och Mr.C ut och fotade omgivningen lite för att sedan landa hemma hos han för godisätande och några avsnitt Jersey Shore. (helt sjukt roligt)
Idag har jag haft Ritteknik & Visualiserings-lektion då vi lärt oss massa regler kring måttsättning på ritningar, vyplacering, snitt och lite så.
.
Nu är jag sugen på fika så ska ställa mig i köket och baka ihop något gott tänkte jag, Over and Out!♥
.
Från mitt och Malins bröllop... skilsmässa efter 2 min:(




It´s only for the rest of my life...

-And so the lion fell in love with the lamb
-What a stupid lamb
-What a sick masochistic lion
.


Run the world

Nyss hemkommen efter en härlig löptur i skogen som blev lite ofrivilligt lång då jag återigen lyckades springa vilse... (och ni som känner mig vet ju att jag inte har världens bästa lokalsinne så detta var egentligen bara en tidsfråga).
Men någon gång måste väl även jag lära mig hitta, så imorgon blir det att ställa väckaren, knyta löparskorna och bege mig ut i vildmarken här i Jönköping once again.
.
.

RSS 2.0