Bring It!

Grönsaker m. tzatsiki a´la Johanna och en fruktig bärsmoothie


Love life!

 

Är på sådant där superbra humör idag, vilket jag är långt ifrån alla dagar, så jag tänkte inte låta någonting stoppa mig idag.

 

Vaknade av min inte alltför älskade väckarklocka klockan 8, steg upp direkt, hoppade in i duschen och gjorde mig redo för dagens äventyr. Därefter besegrade jag vår första CAD-lektion, vilket var ruggigt roligt då man inte gjort det på länge, och nu har jag tänkt hugga in på mitt super-mellanmål för att orka med nästa CAD-lektion som visserligen är en helt vanlig föreläsning, men som sagt, inget kan sänka mitt humör idag (tror jag)!

 

PusSSS!


On The Other Side Of The Street

Train's nya singel Drive By är verkligen en fruktansvärt skön låt, och speciellt på morgonen!

 


"Kommer dimman från elden?"

Åhh vad jag saknar er sockertoppar där hemma, men tackar gudarna för att skype finns!

Ligger för tillfället i soffan och myssnackar med finaste Emelie så nu klarar jag mig någon dag till... kanske.

 

Hur som helst, vi kollade in vår gamla blogg som vi efter en väldigt intensiv bloggstart kämpade oss svettiga för att hålla vid liv men som tillslut försvann in i ett djupt mörker. Men ikväll fick bloggen återigen se dagsljus!

 

Vi kommer troligtvis inte skriva så mycket nytt men det finns en hel del skumma, minnesvärda, ärorika och betydelsefulla inlägg som ni alla bör läsa vid tillfälle.

 

Enjoy!/ Malin, Emelie & Johanna

 

http://awesomemej.blogg.se/

 

 

 


Once Upon A Time

Söndagsmode on, big time säger jag bara.

Ställde ingen väckare imorse vilket resulterade i en alldeles för lång sovmorgon, pluggade lite, såg hercules (ja, är villkorslöst förälskad i barnfilmer), degade i soffan lite till plus gjort det vanliga skönhetsrycket för att inte se ut som en vilde a.k.a duscha, göra hårinpackning, noppa ögonbrynen, ansiktsmask, raka benen osv.

 

Nu tänkte jag inta soffläge igen och se några avsnitt av Once Upon A Time, mitt nya beroende! Laterrrr

 

 


 

Jag är helt hooked i den här serien! Skyller på (läs tackar) dig Loa för tipset!

I Won´t Apologize For Who I Am

Tips från coachen: Åk aldrig buss med 4 påsar + en fet kartong - Lovar er, det är ingen höjdare!

 

Oh God. Om det var någon som såg mig idag när jag klev på/av bussen idag påväg hem från Ica Maxi så var det inte jag...

Planen var egentligen bara att hämta ut några paket, men då jag var där tänkte jag "lika bra att storhandla nu då jag ändå är här" istället för att bara hämta ut paketen, droppa av de här hemma och sedan gå på mitt vanliga Ica som är betydligt närmare för att handla. Men nejdå, här sparar vi tid. Så efter att ha fyllt 3 påsar med mat och hämtat ut paketen, varav ett var en stor (ursäkta) jävla kartong med julklappar så kan ni ju bara tänka er hur smidig lilla fröken Marklund var med denna packning. Nej precis, inte speciellt.

Mer detaljer än såhär tänker jag inte ge er utan ni får helt enkelt använda fantasin till att ge bilder på hur det såg ut.

 

Nu ska jag agera kock och laga ihop en supergod middag, det är ju trots allt lördag. Puss på er mina vänner!


Orkar inte söka upp några bättre bilder i all röra på datorn för tillfället så bjussar på dessa sötingar istället:



Frågan är bara vem de är, någon som vet? ;) Gissar på några random galningar som vandaliserat min dator då jag inte varit i närheten. Känns dock som att jag träffat de någonstans men kan inte komma på var...

 

To be continued!




Talk Is Cheap

Då var det fredag och helg igen då!

 

Har spenderat precis hela dagen, från klockan 8.00 till 17.20, på skolan med huvudet på högvarv verkligen. Matematisk Analys - ta.mitt.liv säger jag bara. Vi löste alltså 3!? av 6 uppgifter på veckans inlämningsuppgift vilket inte känns helt okej på sådär 6-7 timmar... tur att man hade trevligt sällskap iallafall. Men nog om detta.

 

Ikväll blir det träning, städning/röjning efter gårdagens bravader, påfyllning av kyl & frys - dvs handla mat, fredagsmys, smarrigheter och en bra film.

 

Pusssss



Kicking And Screaming

Suuuupermätt och jääääättetrött efter en kanondag/kväll spenderad med Simon, Viktor, Olle, Mathilda, Rebecka, Anton och Disa.

Efter vår mysiga fikadejt här hemma begav vi oss först mot hemköp, där vi inhandlade allt vi behövde för att kunna göra en succémiddag, och sedan hem till S för taco-kväll!

 

Orkar verkligen inte skriva allt vi gjort utan sammanfattar istället kvällen med dessa ord:

Underbart dålig humor, skratt, tacos, delat äckliga glas med Simon (även kallad ”The Hacker”), film, supermassage av Olle och äventyrlig nattpromenad med Rebb.

 

Mina nutellacupcakes och tårtbollar blev klart godkända av Mr.Johannesson..

 

...och av de andra också;)

 

Det som var kvar efter dagens fikaplundring var i princip denna vackra hög av pappersformar...

... och resultatet blev mat-koma för hela slanten. Men de vare värt!


Stay close, don't go

 

Kom precis hem igen efter att ha varit hos Remmie och fixat naglarna. Blev supernöjd.

Nu är det dags att städa upp i lägenheten och dekorera alla cupcakes innan finfolket anländer. Idag är det nämligen invigningsfika här hemma!

Kamerabatteriet är laddat och jag är på fotohumör, så det droppar nog ner en bildbomb här på bloggen under kvällens gång. Ha det bäst så länge!


A Twist In My Story

Vad har jag gett mig in på... Idag har alltså jag och Olle tagit i hand på att vi inte ska äta varken godis, chips, ostkrokar, choklad m.m (så länge det inte är i något bakverk eller liknande) ända fram till sommaren och den som bryter löftet måste alltså ge den andra 500 kronor + en timmes massage. Så nu är det officiellt slutätet på dessa kaloribomber och onyttigheter!

 

Med andra ord: Nu börjar det nya, hälsosamma och nyttiga livet! Inviger det med att dra på Ica och handla massa grönsaker, bär osv.

Over And Out!






Just Shut Up

Äntligen kan jag pusta ut, äta middag och se de nya avsnitten av Hart Of Dixie samt Gossip Girl. Idag har jag alltså hunnit med att träna, städa lägenheten, vara på Ikea och kan nu checka av precis allt på min "Att-Göra-Lista" vilket känns kalasbra!!

 

Hur som helst. En av de miljarder saker jag fick med mig hem från dagens shoppingrunda var en tvättkorg. Och självklart valde jag den som var snyggaste utan att tänka tanken på att den måste monteras ihop också.

Men tro det eller ej, jag lyckades faktiskt bygga ihop den heeeelt själv. Blev fel, hann bli aparg, men jag klarade det till slut vilket är huvudsaken.

 

Nu är det dags för lite middag och G.G, Lateeer!




What The Hell

 

Kom för några minuter sedan in genom dörren här hemma efter en fett långdragen matte-föreläsning på sådär 4 timmar följt av en timmas räknande på inlämningsuppgiften. Nu blir det lunch och sedan ett träningspass innan jag ska ställa mig och laga middag och en jäkla massa matlådor.

 

See You Later Alligators!


Feels like I've waited for a lifetime

"Don't cry over the past, because it's gone. Don't stress about the future, because it hasn't arrived yet. Just live in the present and make it as beautiful as you possibly can."


Break The Silence

Morsning korsning!

 

Det är en pigg & glad chey som sitter och skriver det här blogginlägget såhär på morgonkvisten. Länge sedan jag kände mig så här utvilad faktiskt… Skämt åsido, anledningen till att jag överhuvudtaget står på benen för tillfället är min kära (läs hatade) väckarklockas förtjänst.

Tänkte göra ett försök till att bota nattens alldeles för få timmars skönhetssömn med en kopp te och några mackor för att förhoppningsvis ge mig lite mer energi till livet idag.

 

Efter skolan vankas det träning, plugg och matlåde-lagning för veckan. Zez

 

 


When I Become Me

Change Of Plan... det blir ingen Ikea-runda idag utan det får bli till veckan istället.

Dagen spenderas istället till att tvätta, städa, baka, plugga, laga middag (och eventuellt se en film). Därefter väntas ett dödligt träningspass följt av det såkallde "göra-det-söm-gör-att-vi-tjejer-inte-ser-ut-som-vildar-momentet", a k a duscha, göra hårinpackning, noppa ögonbrynen, ansiktsmask, raka benen osv osv.

 

Over And Out




Creepy little Sneaky little Fly On The Wall

Hemma och redigt blöt efter att ha promenerat hem från dagens shoppingrunda i snöstorm. Converse är inte att rekommendera i sådant här väder, tro mig, man kan lika gärna gå barfota. Tur att man inte har speciellt långt iallafall!

 

Imorgon väntas en Ikea-runda för att införskaffa mig lite nödvändiga badrumsprylar, bland annat en handdukshållare på väggen, schampo/balsam/tvål-hållare samt ett mackjärn (vilket inte är en badrumspryl men däremot en nödvändighet).

 

Detta var då vad som fick följa med mig hem idag:

 

 


Thought You Were Someone, Goodbye To No One..

Kreativitet, skapande, surrealism och produktivitet har varit kvällens tema so far.

 

Har alltså stått i köket fleeeera timmar nu och pysslat med sugarpaste-figurer osv till morgondagens (förhoppningsvis iallafall, beroende på om jag hinner eller inte) cupcakes. Och ja Janne, du har en paxad i förväg så du kan vara lugn, ni andra borde hålla utkik här på bloggen/facebook där jag nog troligen kommer slänga upp någon bild på resultatet. Med andra ord kommer det bli cupcake-kalas här hemma i nya läggan inom de närmaste dagarna!

 

(Detta + typ tusen fler fjärilar i olika storlekar)

 

Sedan fjärilarna m.m. var klara har jag suttit och ritat på en ny teckning. Har insett att jag gör det alldeles för sällan... men finns inte så mycket att göra åt saken då man lever som en busy woman.

Nu tänkte jag ta fram saxen, ett rivjärn, en brödkniv och klippa/slita ner lite gamla jeans ytterligare samt sy om och ändra design på några t-shirts som aldrig används ändå.

 

(Blev en skum vinkel men det får ni ta)

 

Hoppas ni har en fortsatt härlig fredagskväll sötnötar!



I´m still here bitches and I know everything

Morgonens 4-timmarspass matte med Shavdar är nu över och jag sitter här hemma och äter lunch. Därefter bär det av mot skolan igen för att bemästra veckans inlämningsuppgift tillsammans med min trogna krigare Mathilda.

Vad kvällen bjuder på återstår att se, men det brukar ju lösa sig rätt fint så ni får en uppdatering senare!

 

Nej, nu väntar maten (eller det som fortfarande är kvar...dvs typ en morot). Peace.

 



Slowmotion

Hejhopp alla glada!

 

Dagens tempo: Slooooooowmotion. Men jag gillar det, eller det är ju skönt att man är en av de lyckligt lottade då det kommer till dagen-efter-tillståndet och inte blir döende med bultande huvudvärk osv. utan bara blir lite seg.

 

Var iallafall uppe på benen relativt tidigt idag (och ja, klockan 11 utan att ha ställt en väckare är ett mirakel) så jag har hunnit med att se The Back-up Plan tillsammans med Mr.Bed, druckit uppfriskande smoothies, tränat och klickat hem Matematisk Analys -en variabel för sisådär 566kr. Helt sjukt hur de ruinerar oss studenter förövrigt.

 

Nu ska jag dra på mig kläder och bege mig mot affären för att inskaffa kokosfett så jag kan genomföra mitt sugarpaste-mission.

 


You Da One

Onsdag = Lill-lördag vilket innebär utgång på Akademien (skolans nattklubb/bar) och då detta är första riktiga kvällen kommer i stort sett ALLA infinna sig i samma lokal, så ja, det kommer bli fett!

 

Morgondagens planer är fortfarande oklara, men jag tänkte iallafall hinna med lite ärenden på stan, göra små söta fjärilar av sugarpaste och även brottas lite med matten om jag orkar... finns dock så mycket annat som fångar intresset!

 

Hur som helst, nu ska jag snabbstäda i köket> hoppa in i duschen> göra mig klar> äta middag> möta upp några klassfolk för pre party> Akademien



Kärlek vid sista ögonkastet

Har precis lagat middag och ska strax hugga in. Efter dagens föreläsning drog jag direkt till Ica för att handla en massa och ÄNTLIGEN hade de fått in Nutella.

Med det sagt så ska det bakas små söta cupcakes i helgen. Har redan klurat på hur designen ska se ut så det blir nog bra får vi hoppas. Kommer självklart lägga upp bilder på resultatet!

 

Men nu ska jag stilla hungern innan magen äter upp mig inifrån, Pöözzz





Making Every Possible Mistake

Årets första skoldag är avklarad, lägenheten är städad och fin (för tillfället), mätt i magen efter kvällsfika och nu tänkte jag för andra gången prova på att göra hemmagjord gräddglass.

Förra gången blev det hallonsorbet vilket var ruggigt gott, så nu tänkte jag prova göra en krämig gräddglass med björnbär i, så håll tummarna för att det blir ätbart. Jag får berätta hur resultatet blir imorgonkväll då den ska få tillfredställa mina smaklökar.

 

Det känns som att det hänger 80-kilosvikter i mina ögonlock för tillfället så då glassen är färdig blir det helt enkelt att krypa ner under täcket, läsa L.A Candy och sedan låta drömmarna ta över.

 

Bjuder på en "såhär-hade-jag-sett-ut-om-jag-var-en-val"-bild. Sov sött!



Right By Your Side

Uppe med tuppen idag och har just duschat. Föreläsning mellan 8.00 och 11.45, why not, lika bra att kickstarta igång nu efter lovet så man kommer in i vardagen igen, right?

Nej, nu måste jag klä på mig, göra mig lite frukost och sedan bege mig mot skolan. Ciao så länge!




Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna

Åhh vad underbart, vaknade av att solen lyste in genom fönstret och att fåglarna kvittrade imorse!? Här i Jönköping har vi noll snö, strålande sol och idag känns det verkligen som en äkta vårdag.

Jag är självklart väldigt glad över detta då jag hatar kyla, men samtidigt har vi knappt hunnit ha någon vinter i år? Ja, har börjat förstå att jag bor i södra Sverige nu… men som sagt, I löööve it!

 

Nu ska jag ta vara på dagen och inte minst det vackra vädret, så ska bara göra mig en smoothie, sedan dra på mig vettiga kläder och gå ut på en PW.

 

Lite tur att man spenderat nästan en månad uppe i hemstaden där vi haft ungefär såhär mycket snö, kallt men verkligen supermysigt!

 

 

.

Hot Stuff

Har inte varit sådär jättemycket action idag kan jag väl säga utan att dra till med en underdrift.

Men har iallafall varit och handlat på Ica, tränat, lagat mat och dansat runt här hemma med musiken på högsta volym (nästan iaf..) så nu har jag gjort mig en hallon & blåbär-smoothie och tänkte dra igång Just Go With It, som jag sett typ hundra gånger, vilket är tokbra då jag kan somna mitt i filmen utan att missa någonting eftersom jag redan vet hur den slutar. Clever Jojo!

Så med detta sagt ska jag nu genomföra min mästerplan och låta Mr.J.Blund komma på ett tidigt besök då jag ska upp tidigt imorgonbitti.

 

Sov så gott mina vänner!

 

 


Vem är bäst i sängen?

Eftersom det är så tråkigt och tomt att sova själv så tänkte jag köpa mig ett par pålitliga män som är goa, får mig på bättre humör, finns där när jag behöver dem, är bra på att kramas och sviker en aldrig... ja, ni fattar!
.

No Matter What

Tjollahopp!

 

Tänkte meddela att jag nu ÄNTLIGEN fått igång internet i lägenheten så just för tillfället kan jag nog vara lyckligast i hela Jönköping. Inte bara för att jag kan lyssna på spotify, facebooka, skype:a, blogga osv utan för att jag faktiskt klarade av att installera det trådlösa helt själv!!

Så för er som är lite efterblivna (älskar er ändå) så kan jag ju informera om att kablar, instruktionsböcker och liknande inte är mina bästa vänner.

 

Med detta sagt så kommer nog bloggandet rulla på som vanligt med bättre uppdatering och roligare inlägg (förhoppningsvis) än vad det varit nu de senaste veckorna.

 

Men nu väntar middagen, PuZzzz.

 


va saru att du sa saru

Ojojoj, vill först och främst börja med att säga förlåt för den dåliga blogguppdateringen de senaste dagarna, men som ni säkert förstår beror det på att jag varit väldigt busybusy med kompishäng, klassåterträff, 3-rätters middag med brudarna, familjemys, packande och en massa annat.

 

Just för tillfället sitter jag på bussen påväg hem till Jönköping. Så om ungefär en timma står jag återigen med fötterna i min nya lägenhet tillsammans med mina fortfarande ouppackade flyttlådor, en resväska och en fet bag fylld med julklappar, kläder osv.

Som sagt, det är väldigt blandade känslor just nu… men det känns ändå riktigt skönt att vara tillbaka och komma in i vardagen igen.

 

Tack Skellefteå för denna gång, Puss!!

 

Bjuder på lite blandade bilder från helgens bravader. Enjoy.

 

 

 

 

 


Strike!

The day so far...

Molly och Kajsa spelade på egen bana..

..medans jag var i full gång att krossa Pappa & Linda.

SugarDaddy in Action

Loa kickar ass på bowlingbanan

Var som vanligt tvungen att gå ner sådär 2 skostorlekar - BigFoot?

F.o.k.u.s
STRIKE!!!

Leave It

.
Klockan är bara 14.52 och jag har redan hunnit med en mysig lunch med mamma på stan, lite småshoppande och även varit förbi en sväng på jobbet och kramat om alla fina, saknade arbetskamrater.
.
Men nu till någonting djupare...
Jag visste att det skulle vara jobbigt och så att bo så pass långt (mer exakt 110 mil) ifrån mina föräldrar, syskon, far/morföräldrar, kusiner och för att inte nämna de underbara och oersättliga vännerna. Men det var valet jag tog då jag flyttade ner till Jönköping för att plugga, vilket jag inte ångrar för en sekund.
Där nere har jag under 6 månaders tid byggt upp ett helt nytt liv med en egen lägenhet, högskolan, lärt känna en massa nya störtsköna och fina människor som jag knappt klarar av att vara ifrån, men detsamma gäller dessvärre även mina älskade skelleftebor.
Allt detta gör att mitt huvud just nu är som ett virrvarr av kaosartade tankar och kroppen slits uttryckligen åt två olika håll..
Så just nu är det väldigt mycket (läs rymdmycket) inplanerat i schemat fram tills på söndag då planet lyfter härifrån skellefteå klockan 19.20.
.
Hoppas ni alla får en härlig onsdagskväll, nu ska jag springa ner och fika! :*

I Can´t Speak Chinese But I Can If You Like

Idag har jag spenderat mina vakna minuter inne på skellefteås torggator, fikat ett flertal gånger på olika mysiga fik, haft sjuka deeptalks, skrattat och förlängt livet med flera timmar.
Och det bästa av allt är att dagen ännu inte är över. Strax rullar bilen fylld med familjemedlemmar och hunden mot F&F för middag och därefter väntas en filmkväll med Malin och mina favvokillar Ben & Jerry.
Skämtåsido, nu ska jag stänga ner datorn och göra mig klar så inte la familia drar och äter utan mig.
.
Kärlek till er!
.

Our Own Pretty Ways

Måste börja med att ge mitt utlåtande om filmen. Den var minst lika bra som första Happy Feet-filmen, rolig men framförallt innehållande så grymt skön och medryckande musik som gör att man bara vill släppa loss och dansa. Så denna får ett bra betyg. Fyra av Fem Toasters - kanonkul!
.
Ikväll ska jag fika och socialisera med några goa folk ur min gamla klass Te3a, vilket ska bli supertrevligt! Ni är saknade allihopa...
.
.
.
.

Happy Feet

Nyduschad och snart också helt påklädd. Därefter bär det av mot staden för lite mys i biomörkret med Mollanpollan.

.


Make It Last Forever

Tack till alla som var med och gjorde gårkvällen magisk! Efter en 3-rättersmiddag som orsakat matorgasmer och övermätta magar drog vi igång ett parti Trivial Pursuit som vi snabbt insåg var liiiite väl komplicerat för våra fortfarande ej fullt utvecklade vuxenhjärnor, så vi drog igång lite Super-twister istället vilket var betydligt roligare!

Timmarna rusade förbi och snart var klockan 00.00 och det nya året skulle invigas så vi klädde på oss, gick ut, skakade champagneflaskan och pangade den på 12-slaget medan den kopparsvarta natthimlen täcktes med fyrverkerier och stämningsfulla himlalyktor. Mys.

 

Självklart togs det på tok för många bilder men jag plockade ut några så droppar en bildbomb nu innan det bär av mot Sjungande dalen för dagen-efter-middag med rester från igårkväll. P.u.s.s

Förrätten serverades prydligt på tandpetare.
Mästerkocken steker kött och kantareller till varmrätten..
..som så vackert serverades med hasselbackspotatis och en fet sallad innehållande bland annat vindruvor.
Till efterätt blev det en chokladpannacotta med hallongarnering..
..som gav somliga av oss så kallade matorgasmer.
Därefter tog vi oss an ett parti Trivial Pursuit i försök att samla på oss lite vuxenpoäng
Men sedan gick vi på det mer underhållande spelet/leken Twister.
Guess who won?
De smidigaste killarna ever.
Jag & Malin... jag vann!

RSS 2.0